Forum avocaţi > Civil

Hotarare Divorț

30-10-2018
Vizitator
Bună seara..
Am o intrebare la care va rog mult să îmi răspundeți cât mai urgent!!!
Am fost căsătorită 8 ani din care au rezultat 2 copii .Am depus actele de divorț din motive personale pe data de 5.05.2017 si S-a încheiat pe 26.06.2018 cu tutela exclusivă a copiilasilor la mama adică mie. EU fiind despărțită de fostul soț cu doi ani înainte de a depune actele de divorț. Acum eu sunt cu actualul prieten însărcinată în 7 luni dar hotărâria încă nu mi-a venit..Avocatul meu a depus cererea de urgentare acum o săptămână ..Credeți că se va produce vre-o minune in care sa imi vina hotărâria până ce nasc ?să merg sa depun si eu o cerere?
Orice ce sfat e bine venit...Nu imi doresc ca bebe să poartă numele fostului ca drept urmare cei doi copii în decurs de doi ani vor purta numele meu de fata deoarece fostul vă fi decăzut din drepturilor părintești!
Răspunde
 01-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Aveti optiunea sa cereti de la judecatoria care a pronuntat divortul , cerere pentru eliberarea unui certificat de grefa de pe minuta.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-11-2018
Vizitator
Mulțumesc mult.
Încă o întrebare ,acest certificat de grefa de pe minuta ce inseamna si la ce îmi este de folos ?
Răspunde
 01-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
:( Suneti ca aveti avocat. Sa va rezolvati problema cu numele copilului intr-o eventuala nastere iminenta pana la redactarea hotararii.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-11-2018
Vizitator
Am întrebat avocatul și a zis ca e egal cu zero...Nu stiu ce să cred..
Aș merge in audiența să mă vadă cu burtica mare dar nu știu dacă are vre-o relevanță...Legi ciudate la noi..
Răspunde
 04-11-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Avand in vedere ca a fost conceput in timpul casatoriei, chiar dacă căsătoria ar fi desfăcută până la nașterea copilului, operează prezumția de paternitate prevăzută de art. 414, alin. 1 cod civil: Copilul născut sau conceput în timpul căsătoriei are ca tată pe soțul mamei
Doar o recăsătorire înainte de data nașterii ar putea să dea naștere unei duble prezumții de paternitate, dar ordinea de preferință nu este stabilită conform legii.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.