Forum avocaţi > Civil

Succesiune5

01-11-2018
Vizitator
Bună. Am un contract de întreținere cu socri mei pe o casa care nu mai exista întrucât am demolato cu acoedul lor.Problema mea acum este ca socru a decedat și soțul la fel.M-am trezit cu soacra și cumnata ca vor parte.Azi când am mers acasa la mine cumnara a sărit la mine și mă scos afară este normal?
Răspunde
 02-11-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Nu este normal.
Din pacate se intampla des astfel de cazuri.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-11-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Mergeti la un avocat cu actele si discutati problema si solutiile in concret.

Daca casa nu mai exista la ce altceva sa aiba parte soacra si cumnata ? Plus ca actul de intretinere nu a fost anulat de o instanta. Prin urmare sunteti proprietara, asa cum e si sotul dvs. Pt partea lui va fi in discutie dezbaterea succesiunii, dar pana atunci nu vad de ce v ar deranja pe dvs. Aflati care sunt drepturile dvs si nu va lasati la indemana celor care urla mai tare.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.