Forum avocaţi > Civil

Alocatie+Tagada paternitati

02-11-2018
Vizitator
Buna seara!Am fost casatorita si sunt despartita de 2 ani,actele pentru divort anul trecut le-am depus si abia anul acesta sa finalizat divortul definitiv si irevocabil,eu sunt cu iubitul meu de un an si jumatate si avem un baietel de 7 lunite,copilul a fost trecut pe numele fostului sot,a fost sa ii fac alocatia si mi-au zis ca imi trebuie o declaratie de la fostul sot precum ca copilul nu este a lui si ca toate drepturile mi se cuvin mie ca mama si copia lui de pe buletin,cand mam dus din nou mi-a zis ca pana nu fac Tagada paternitati si nu termin nu pot lua alocatia copilului,am intrebat daca eu nu termin procesul pana la anul cand implineste copilul un anisor eu mai iau alocatia din urma a zis ca nu,luati de la anul de cand depuneti actele,noi am inceput procesul dar nici macar prima infatisare nu am avuto pana in momentul asta,vreau sa ma indrumati ce sa fac cu cine sa vorbesc,este alocatia copilului este dreptul lui,noi am deschis proces am platit avocata nimic nu se face fara banii,lucreaza doar tatal copilului si este greu,stiti si Dumnevoastra cum este in Romania salarile.Va multumesc frumos!
Răspunde
 03-11-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate va trebui sa asteptati finalizarea dosarului avand ca obiect tagada paternitatii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-11-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Alocatia copilului - cea platita de stat (2 mil pana in 2 ani si 84 lei dupa 2 ani pana la majorat) - nu are nicio legatura cu paternitatea copilului sau cu o eventuala actiune de tagada in instanta.

Copilul este nascut si are acest drept de la statul roman indiferent cine ii este tata. Asa ca mergeti in audienta la conducatorul departamentului sau mergeti impreuna cu fostul sot si faceti actele pt ca minorul sa beneficieze de alocatie asa cum este normal. Nu va lasati dusa cu vorba de diversi functionari.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-11-2018
Vizitator
Eu cand am fost la directia munci,mi-a zis ca se poate cu o declaratie de la fostul sot precum ca toate drepturile mi se cuvine mie ca mama si ca el nu este tatal copilului,plus un certificat de la tribunal precum ca eu sunt in proces,am fost a doua oara a zis ca pana nu se finalizeaza procesul Tagada paternitati nu ii pot face alocatia,am procesul abia in noiembrie la anul,pentru ca nu sunt judecatori,abia dupa un an am primul proces,daca timp de 4 ani nu se termina procesul nu iau alocatia copilului,este cetatean Roman nascut in Romania,imi vreau dreptul la copil,sfatuitima ce pot face ?Va multumesc frumos!
Răspunde
 03-11-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Mergeti cu declaratie de la fotul sot si gata. Nu mentionati ca e copilul altui barbat.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-11-2018
Vizitator
Am depus actele la sfarsitul lu august actele si abia la anul am primul proces in noiembrie,pentru ca sunt putini judecatori,dupa un an si 2 luni am si eu primul proces vi se pare normal?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.