|
07-11-2018 |
 | Promocris
|
| Buna ziua . Situatia mea se prezinta astfel: In anul 2008 am contractat un card de credit pentru care am platit pana la sfarsitul anului 2011, dupa care am sistat platiile nemaiavand o slujba .Binenteles ca mi-a fost cesionat catre recuperatori, de la care am primit trei notificari (in lunile august, octombrie si noiembrie toate in anul 2012), ultima notificare fiind in noiembrie 2017. La Biroul de Credit apar asa: -Data primei restanţe:27-02-2012 -Stare: Cont platit sau închis/sold zero -Ultima plata facuta :02-11-2011. Astazi am primit dosarul de executare silita care cuprinde incheierea de la executor, instintariile privind popririle si incheierea de la judecatorie privind incuvintarea executarii silite . Dupa calculele mele datoria este prescrisa . Am dreptul de asemenea la contestatie in termen de 15 zile . Intrebarile mele sunt : 1. Am dreptate sau nu ca datoria este prescrisa ? 2. Daca depun contestatie, ce se intampla cu popririle, mai raman in vigoare sau se suspenda ? Multumesc anticipat . | |
|
|
|
08-11-2018 |
| Buna ziua, 1. da, si eu sunt de parere ca ar fi prescris debitul... ramane de analizat de catre instanta acest aspect pe baza probelor ce vor fi administrate din partea ambelor parti. 2.contestatia priveste sumele sau popririle... depinde ce solicitati prin contestatia ce o depuneti! | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
08-11-2018 |
 | Promocris
|
| Ar fi gresit sa-i trimit executorului un inscris in care sa-i comunic ca datoria este prescrisa (avand si dovezi ia aceste sens, raportari de la Biroul de credite intre anii 2012 si 2018) ? Si am mai descoperit ca incheierea de sedinta este gresit redactata, adica constata la inceput numele si contractul meu, iar in decizie un alt nume si un alt contract .Ce ma sfatuiti ? Multumesc anticipat . | |
|
|
|
08-11-2018 |
| Faceti referire si la acest aspect in cadrul contestatiei la executare. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
08-11-2018 |
 | Promocris
|
| Ar fi gresit sa-i trimit executorului un inscris in care sa-i comunic ca datoria este prescrisa (avand si dovezi ia aceste sens, raportari de la Biroul de credite intre anii 2012 si 2018) ? Si pe acest temei sa anuleze dosarul de executare . | |
|
|
|
08-11-2018 |
 | Promocris
|
| Promocris a scris pe 08-11-2018: Ar fi gresit sa-i trimit executorului un inscris in care sa-i comunic ca datoria este prescrisa (avand si dovezi ia aceste sens, raportari de la Biroul de credite intre anii 2012 si 2018) ? Si pe acest temei sa anuleze dosarul de executare . Si mai ales intrerup cursul prescripiei daca comunic in acest fel cu executorul ? | |
|
|
|
08-11-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Promocris a scris pe 08-11-2018: Ar fi gresit sa-i trimit executorului un inscris in care sa-i comunic ca datoria este prescrisa (avand si dovezi ia aceste sens, raportari de la Biroul de credite intre anii 2012 si 2018) ? Si pe acest temei sa anuleze dosarul de executare . Formulati contestatie la executare si invocati acest aspect in instanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-11-2018 |
 | Promocris
|
| In tripleta banca-top factoring-intrum debt finance ag, cine avea dreptul sa puna in executare contractul de credit ? In cazul meu IDF AG a cesionat creanta de la GH LTD care la randul ei o achizitionaze de la banca . | |
|
|
|
07-01-2019 |
 | Promocris
|
| Revin la intrebarea mea cu niste update-uri .Am facut contestatie la executare, iar sumele mi-au fost poprite si expediate catre executor. Problema este ca mi-a fost sechestrat dublul sumei poprite, odata de catre banca unde am contul de salariu, pe de alta parte de angajator care a trimis si el suma poprita din salariu catre executor. Asta ca in loc de 3400 lei, mi-au fost retrasi 6800 lei . Ce se poate face legal ca sa recuperez suma poprita ilegal ? Multumesc anticipat . | |
|
|
|
08-01-2019 |
| Faceti completare la cererea depusa initial prin care aratati si acest lucru. Trebuia sa fi solicitat si suspendarea executarii silite, o data cu depunerea contestatiei la executare. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
08-01-2019 |
 | Promocris
|
| Am cerut suspendarea executarii silite, o data cu depunerea contestatiei la executare (in cadrul aceeasi cereri), am si platit taxa de timbru si cautiunea, dar inca nici macar nu au stabilit o data de judecata .Iar executarea a mers mai departe . | |
|
|
|
09-01-2019 |
| Suspendarea executarii silite, de regula, se solicita separat, tocmai pentru a nu fi vreo confuzie. Se formeaza astfel doua dosare separate. Dosarul avand ca obiect suspendarea executarii silite se judeca cu celeritate, in 5 zile de la depunerea cererii. Formuland in cadrul aceleiasi actiuni si contestatia si suspendarea se vor judeca impreuna, iar termenul de solutionare va fi mai lung. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |