|
09-11-2018 |
 | Dana Vizitator |
| Sunt divorțată de 4 ani și am custodie comună asupra copilului in vârstă de 8 ani, cu domiciliul la mine. Aș dori să știu ce trebuie să fac pentru a ceda custodia către tată , adică să schimbe copilul domiciliul la el. | |
|
|
|
09-11-2018 |
| introduceți o acțiune de modificare a măsurii asupra copilului, respectiv de schimbare a locuinței la tata. Instanța va decide in funcție de interesul superior al copilului. Tatăl copilului ce părere are cu privire la intenția Dvs, este de acord ? Care sunt motivele Dvs ? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
09-11-2018 |
 | Dana Vizitator |
| Tatăl are interesul de a lua copilul, bazându/se pe suma mare ce o voi plăti ca pensie alimentară, dar eu intenționez să renunț la orice drept asupra copilului. Cel mic este manipulat de bunul lui tată. Menționez că tata va fi executat pentru restanțele la pensia alimentară. Este de fapt o luptă care nu este spre binele copilului, doar că eu am obosit să lupt. | |
|
|
|
10-11-2018 |
| Nu puteți să renunțați la copil. Dacă minorul va avea locuinta la tată veți fi obligată la plata pensiei de întreținere. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
10-11-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dana a scris pe 09-11-2018: Tatăl are interesul de a lua copilul, bazându/se pe suma mare ce o voi plăti ca pensie alimentară, dar eu intenționez să renunț la orice drept asupra copilului. Cel mic este manipulat de bunul lui tată. Menționez că tata va fi executat pentru restanțele la pensia alimentară. Este de fapt o luptă care nu este spre binele copilului, doar că eu am obosit să lupt. Chiar daca domiciliul minorului va fi stabilit la tata, dvs. veti fi obligata la plata pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-03-2022 |
 | Elena Rosca Vizitator |
| Bună dimineața sînt o mama a unei fetițe de 13 ani separată de sot dar nedivortată de un an fetița e cu domiciliu stabil la mine de de cresterea si educarea ei mă ocup doar eu întrebarea mea e ar putea tatăl să renunte de bună voie la custodia fetiței ca eu sâ nu mai am nevoie de procură de la el pt ai face carte de identitate ,pasaport sau declarație de călătorie !? | |
|
|
|
06-03-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Nu, insa puteti solicita exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, cu toate ca aceasta se acorda in situatii exceptionale. Va trebui sa promovati actiunea de divort, solicitand si modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorei la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-08-2022 |
 | Georgiana Vizitator |
| Buna ziua,eu am divorțat de soț am 2 copii,și acum după 5 copilu cel Mare vrea la tasu,și sunt chemata în judecata ce pot sa fc îmi trebuie și mie avocat . | |
|
|
|
24-08-2022 |
| Chestiunile legate de situatia minorului se pot modifica, pana la majoratul acestuia, in functie de situatia de fapt. Doriti ca domiciliul minorului sa ramana la dvs? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-04-2023 |
 | Georgică Vizitator |
| Sânt divorțat de 5 ani.Plătesc pensie pt fetiță.Avem custodie comună.Pot renunța la custodie și să nu m-ai plătesc pensie deoarece nu pot vedea fetița. | |
|
|
|
21-04-2023 |
 | Georgică Vizitator |
| Sânt divorțat de 5 ani.Plătesc pensie pt fetiță.Avem custodie comună.Pot renunța la custodie și să nu m-ai plătesc pensie deoarece nu pot vedea fetița.Fetița are 16 ani și e cu handicap grav. | |
|
|
|
21-04-2023 |
| Nu, insa puteti solicita stabilirea unui program de vizita. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |