Forum avocaţi > Civil

Anulare tevi aerisire termoficare

21-11-2018
Vizitator
Locuiesc la etajul 3 intr un bloc cu patru etaje .Vecinul de deasupra mea are centrala termica .La instalarea acesteia ,a binevoit sa anuleze(taiate) toate tevile de termoficare din baie inclusiv pe cea de aerisire a incalziri din baie lasand astfel trei apartamente fara caldura la baie..Mentionez ca este al 2 lea an cand ne duce cu vorba ca v a rezolva problema.Ce este de facut ? Multumesc anticipat.
Răspunde
 21-11-2018
Vizitator
Nu sunt avocat....dar ma gandesc ca asteapta sa treaca 3 ani..... ca sa se prescrie , culpa.....
Răspunde
 22-11-2018
Vizitator
Exista prescriere in acest caz ?
Răspunde
 22-11-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Fiind instalație comună nu avea voie să intervină asupra ei. Găsiți temeiuri in legea de organizare su funcționare a asociațiilor de proprietari.

Sesizati in scris conducerea asociației. Rugati i sa faca o nota de constatare.

La fel procedati si la poliția locală.

Dacă nu se conformează in termen scurt asociația tb sa il acționeze în judecata

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-11-2018
Vizitator
Multumesc frumos de sfaturi .
Răspunde
 24-11-2018
Vizitator
Buna ziua. Va rog din suflet spuneti.m8 si mie ce se intampla daca părăsesc domiciliu conjugal și plec la munca in strainatate cu contract? Avand in vedere ca soțul meu si.a exprimat deja dorința divorțului a spus că este cu altcineva si ca vrea sa iti trăiască viața dar vrea copilul. Daca eu plec in strainatate pentru a strânge bani cu contract apoi sa bag divorț și copilul deocamdată sa il las aici la părinți lui ce se poate intampla??? Va rog di suflet sa imi dati un sfat
Răspunde
 24-11-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Alina a scris pe 24-11-2018:
Buna ziua. Va rog din suflet spuneti.m8 si mie ce se intampla daca părăsesc domiciliu conjugal și plec la munca in strainatate cu contract? Avand in vedere ca soțul meu si.a exprimat deja dorința divorțului a spus că este cu altcineva si ca vrea sa iti trăiască viața dar vrea copilul. Daca eu plec in strainatate pentru a strânge bani cu contract apoi sa bag divorț și copilul deocamdată sa il las aici la părinți lui ce se poate intampla??? Va rog di suflet sa imi dati un sfat

Dacă plecați și lăsați copilul în țară este evident că acesta va sta la tată.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.