Forum avocaţi > Civil

Administrație locatari

21-11-2018

Buna seara .Ma numesc Ionel demis și de ceva timp ma cert cu vecini și asociația ca sa le plătesc 500 lei pentru acoperișul blocului .Eu plus alți doi vecini nu ne permitem sa plătim cei 500 lei nici măcar in rate ( d-abia ne achitam întreținerea și trăim după o zi pe alta cu doi copii ) de semnat nu am semnat nicăieri ca eu pot garanta ca pot plăti suma cerută de ei .Acuma îmi este frica ca doamna administratora ma încarcă la întreținere când plătesc . Poate face așa ceva sa îmi taie chitanța pe ce îmi pune in plus .Ce pot face in cazul acesta sa numai ma hărțuiască atâta . Ma pot da in judecată vecini pentru ca nu pot plăti ? Din venitul meu și al soției d-abia trăim după o zi pe alta .eu sunt pensionat pe caz de boala cu minimul de pensie și salariul soției care întreținem doi copii minori . Va mulțumesc anticipat

Galați
Răspunde
 22-11-2018

Va rog frumos poate îmi rasp cineva

Galați
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.