Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Ce sanse am de a revendica drepturile tatalui meu lasate mostenire de mama lui

23-11-2018
Vizitator
Buna ziua.Cu scuzele de rigoare pentru deranj, vreau sa va povestesc care este cazul meu si ce sanse am de a recupera drepturile tatalui meu.Povestea incepe c-am asa:Dupa moartea bunicii se dezbate succesiunea in urma careia bunicul primeste certificat de mostenitor cu o cota de 2/8 , tatal meu o cota de 3/8,si sora lui cota 3/ 8, dintre care renunta la succesiune cealalta sora a tatalui meu si fratele lui.In anul 1994 sora tatalui decedeaza insa lucrurile au decurs in mod normal in continuare,pana in anul 1998 cand bunicul face un cvc.la doi copiii de a surorii tatalui(cea decedata)fara ca tatal meu sa stie sau sa fi primit vreo sultă,iar acestia imediat la 2sau 3 luni tot in acelasi an au vandut altei persoane cumparand un apartament unde l-au luat si pe bunicul care dupa 3 saptamani decedeaza.Mentionez ca in momentul in care bunicul a facut cvc.catre nepoti nu era facut partajul succesoral sau iesirea din indiviziune, si de aceea va intreb in ce modalitate sau facut acele cvc.dintre bunic si nepoti si dintre nepoti catre urmatorul cumparator? avand in vedere ca , casa nu avea Carte Funciara si nici Intabulare in plus nu au avut acordul tatalui meu chiar daca avea o cota de 3/8.Acum chiar daca au trecut 20 de ani de la moartea bunicului si 7 ani de la moartea tatalui meu ce sanse am de a revendica drepturile tatalui meu lasate mostenire de mama lui.(bunica mea)Actualul proprietar (cel care a cumparat de la nepoti) are acum intabulare pe toata suprafata terenului si a imobilului.Pot deschide o actiune in instanta?Dvs.ma puteti reprezenta?Pe cine trebuie sa chem in instanta eu pentru a intra in poseseia drepturilor tatalui meu?Va rog respectos daca vreti sa- mi raspundeti si im cer scuze daca am scris ceva gresit sau m-am repetat uneori.Va multumesc anticipat!
Răspunde
 26-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Se solicita pin instante cu actiune de anulare a contractului de vanzare cumparare. In paralel se deschide pe cale judecatoreasca si dezbaterea sucesiunilor nefacute la acea data si actiune de iesire din indiviziune.
Procesele sunt de durata si trebuie sa va inarcati cu multa rabdare.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.