Forum avocaţi > Civil

Cum se procedeaza corect

24-11-2018

Suntem 2 frati si avem o mostenire ,,casa parinteasca iar fratele meu a vandut-o cuiva cu contract de măna chiar daca jumatate este a mea si jumate a lui si nu putem merge la proprietate deoarece persoana caruia ia vandut fratele meu e foarte agresiva si ne tot transmite multe lucruri urate chiar daca nu-mi este frica de el vreau sa merg pe baza legala
.Cum pot sa-l scot afara el avand contaractul de mana facut cu fratele meu sau in cazul in care merg la proprietate si sare la noi ce pot face in afara faptului sa-l bat măr? Va multumesc
Răspunde
 25-11-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Nu este indicat sa raspundeti la violenta cu violenta, deoarece riscati sa vi se intocmeasca dosar penal. Ati dezbatut mostenirea de pe urma parintilor? In situatia in care sunteti proprietar al unei cote de 50% din imobil, va trebui sa efectuati iesirea din indiviziune cu fratele dvs., iar in functie de persoana careia i se va atribui imobilul in natiura, puteti solicita evacuarea actualilor locatari din imobil.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-11-2018

Buna va multesc pentru raspuns am si discutat cu un avocat care mi-a dat de inteles ca poate dura destul de mult un proces civil, timp in care persoana care sta acolo poate face ce vrea deoarece fara un executor judecatoresc nu pot face nimic. Asta e ceva destul de grav in tara noastra sa nu poti merge la casa parinteasca macar in vizita fara a-ti crea probleme!Va multumesc doamna av.Bratulescu pt raspuns o seara frumoasa!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.