Forum avocaţi > Civil

Citare ca parat in proces de succesiune.

26-11-2018

Bună ziua.sunt citat eu si fratii mei la tribunal în legătură cu succesiunea după bunicul din partea Tatălui.bunicul decedat acum 19 ani .după moartea bunicului Sotia bunica sa dus cu fiul cel mic unchiul nostru la Notariat sa declare moștenitorii dar ei mințind la notar ca ei sunt singurii moștenitori bunica si unchiul meu neprecizand ca a mai avut un fiu care e decedat dar acesta având copii.Notarul stiindune ca si familie ia dat afara din birou.totul rămânând asa .noi auzind am făcut o plângere la parchet dar mama nevrând să le facă rău a lăsat-o balta.acum suntem chemați în instanta pentru succesiune primind plic acasă dar pe toate plicurile fiind gresite si adresele dar si numele noi primindule cunoscandune postasul .în acele plicuri scrie ca unchiul nostru a cheltuit bani cu înmormântarea .1 nu la obligat nimeni.2 bunicul dispunea de bani pentru asa ceva.ce trebuie să facem.ce trebuie să scriem în întâmpinarea noastră.în termen de 25 zile.eu as cere sa vina cu dovezi ce bunuri materiale are de împărțit bunuri mobile si imobile .ei si acum mințind ce suprafața are locuinta ce trebuie dezbătută.mai având si pământ dar neprecizand lucrul acesta.si bunicul mai având si 50% dintr-un imobil.
Răspunde
 26-11-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
intampinarea reprezinta aparariile de care intelege sa se foloseasca paratul (paratii).
deci, puteti scrie toate cele aratate.
Solicitati includerea in masa succesorala si a cotei de 50 % din acel imobil sau a altor bunuri pe care stiti ca le detinea bunicul.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.