Forum avocaţi > Civil

Am nevoie de ajutor

18-02-2014
Vizitator
Buna ziua ma numesc Dulgheru Jenica .,am 31 ani din Calarasi , ma aflu intr-o mare problema si nu stiu cum sa procedez am nevoie de ajutorul dumneavoastra si un sfat. In anul2006 am girat cu imobilul meu bun dobandit inainte de casatorie pe fosta mea soacra la un imprumut acordat de bank raiffeisen bank sucursala calarasi iar in 2008 am facut un imprumut cu fostul meu sot la o alta bank iar in 2010 eu am divortat dar nu am facut partajul am facut decat o tranzactie la notar intre mine si el . fosta mea soacra o perioada na mai platit bank spunand ca nu-si mai permite dar asta imediat dupa ce mam despartit de fiul dansei adica in 2009 iunie.si am inceput a plati eu cum puteam mai ramaneam si in urma cu ratele dupa posibilitate cu locurile de munca nu am stat bine iar in tranzactie am specificat ca imi asum eu responsabilitatea de a plati banca cu ipoteca unde sunt girant iar fostul sot sa plateasca cealalta bank.in 2012 octombrie si pana in iulie 2013 nu am avut posibilitatea de a plati nicio rata .dar mi-e informati la bank nu mi se puteau da pentru ca nu eram titularul creditului.iar acum sa ajuns la executare silita.am ajuns la un acord cu doamna executor de a ma lasa pe mine sa vand imobilul asa sa mai pot ramane cu ceva ca sa nu raman in strada dar din cauza banci care fostul meu sot si-a luat angajamentul ca o va plati si na platit nici macar o ratasi din cauza asta eu nu am mai putut vinde pentru ca la cadastru si -a depus si cealalta bank sarcina iar apartamentu meu nu valoreaza prea mult .credit raiffeisen bank cu cheltuieli si comisioane sa ajuns la 60000 milioane iar bank cealalta bank romaneasca credit facut de 40000 mil sa ajuns acum la 65000 milioane iar eu gasisem client la un miliard sal dau .dar intrebarea mea este daca eu mai pot recupera ceva din tot ce am pierdut pot sa deschid un proces impotriva soacrei mele si am cauza de castig sa recuperz banii de la raiffeisen bank? va rog frumos ajutatima .multumesc frumos
Răspunde
 23-02-2014

Buna seara!
daca imobilul vs. se va vinde la licitatie suma de bani care va fi luata de catre raiffesisen conform contractul dvs. de girant o putti recupera , actionind-o in judecata pe fosta dvs. soacra.
Cu stima,
Avocat definitiv Pralea Lucian - Bucuresti
0744617228 email : lucian_pralea@yahoo.ro
Răspunde
 22-09-2020
Vizitator
Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000,00 EUR dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, apoi evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.