Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Partaj teren mostenit, unii coproprietari necunoscuti sau n-au facut succesiunea

28-11-2018
Vizitator
Am mostenit de la parintii mei o cota dintr-un teren pentru care am facut succesiunea. Ceilalti coproprietari care sunt pe teren nu stiu ce au facut, dar as dori sa ies din indivizune cu ei. Problema este ca doar o parte dintre ei sunt inscrisi in la taxe si impozite si de restul nu stiu nimic.De fapt, chiar si cei din certificatul fiscal am inteles ca unul sau doi dintre ei ar fi decedat si nici nu stiu daca a facut succesiunea. Trebuie sa cer eu si dezbaterea succesiunii lor sau e suficient sa cer partajul in instanta? La notar am inteles ca nu se poate tocmai pentru ca nu pot fi contactati toti coproprietarii.
Si pe cine chem in judecata, e suficient daca o sa chem doar pe cei din certificatul fiscal pentru ca nu prea stiu nimic? Am doar actele mele care sunt in regula, facute la notar. Multumesc pentru orice raspuns
Răspunde
 28-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Pentru iesirea din indiviziune dati in judecata doar coproprietarii, adica cei care apar pe actul de proprietate, respectiv s-ar putea sa nu fi toti din actul fiscal.
Pentru a afla de ei se faz demersuri la Cartea Funciara , primarie, Camera notarilor Publici etc.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-11-2018
Vizitator
Multumesc mult! Am notat raspunsul util pentru ca este. La cartea funciara am intrebat dar nu este inscris imobilul in cartea funciara. Am actul de proprietate, dar unii dintre ei s-ar putea sa nu mai fie in viata si si nici nu fi facut mostenirea de pe urma parintilor lor. Ce fac in cazul asta? Cer si dezbaterea mostenirilor lor in cererea de judeacata.
Răspunde
 28-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Trebuiesc vazute actele. Este aproape imposibil in situatia dvs de "dat un diagnostic fara pacient"

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.