Forum avocaţi > Civil

Trecerea copilului pe numele actualului sot

28-11-2018
Vizitator
Buna ziua. Ce sanse am in urmatoarea situatie...am un baietel de 11 ani si m-am despartit de tatal lui cand bebe avea 25 de zile. Casnicia nu a durat decat 10 luni! Nu se putea trai in casa cu asa individ, mai ales si cu copilas mic. Acum sunt recasatorita de 8 ani cu un om minunat si dorim sa trecem copilul pe numele nostru. Tin sa mentionez ca tatal copilului nu s-a interesat niciodata de cel mic si pensia alimentara a platit-o pana la 3 ani, cand a disparut din peisaj. Am sansa sa merg la avocat si sa rezolv treaba in liniste, fara a starni ape tulburi (cum e vorba)? Am 2 baieti cu actualul, copilul il iubeste enorm, si pe fratiorii lui. El stie ca sotul meu e tatal lui, nu am vrut inca sa stie trecutul. Multumesc
Răspunde
 28-11-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Doar prin infiere.
Mergeti la un avocat care sa va intocmeasca actele.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-11-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Doar prin adoptie dar va trebuie consimtamantul tatalui natural.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-11-2018

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Singura modalitate este procedura adoptiei.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-11-2018
Vizitator
Buna. Astazi am fost la avocat si singura modalitate e sa merg la protectia copilului si acolo trebuie intocmit dosarul cu analize, ancheta sociala, ceva de la serviciul sotului si multe altele. Problema e ca va trebui cineva de la ei sa vorbeasca cu copilul cica. Pot solicita acolo ca nu doresc lucrul acesta, din moment ce nu doresc aceasta povara pe umerii lui? Nu doresc sa stie ca a fost parasit. Nu doresc sa-i dau lumea lui peste cap si tot ce stie sa-i fie perturbat. Pot sa le zic, sau li se va parea ca ascund ceva? Luni trebuie sa merg.Noi facem orice e nevoie, dar vrem sa ferim baietelul de aceste poveri. Va rog mult, ce ma sfatuiti?
Răspunde
 21-02-2021
Vizitator
Cum ai rezolvat? Si eu sunt in aceasta situatie și aș vrea să știu ce am de facut.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.