| Buna ziua. De ce trebuie consiliat un copil de 11 ani de catre protectia copilului, plus dus la tribunal cand eu mi-am exprimat dorinta de a nu implica copilul in aceste lucruri? Rolul protectiei copilului nu este si de a feri copilul de anumite socuri, vesti care l-ar putea distruge psihic? De ce un tata care si-a parasit copilul cand acesta avea doar cateva zile trebuie cautat dupa 11 ani pentru a-si da acordul ca copilasul sa poata fi trecut pe numele barbatului care-l creste de cand era bebelus si-l iubeste enorm? Ce legi sunt acestea care in loc sa te ajute te nenorocesc?! Sunt cu sotul de 8 ani, de la 2 ani il creste pe copil, tatal natural nu l-a cautat niciodata si acum vrea protectia copilului ca EU, mort-copt sa-l scot pe fostul ca sa-si dea acordul pentru asa numita adoptie!!!! Si ma obliga sa-i zic fiului meu ca sotul meu, pe care il stie ca fiind tatal lui, de fapt nu e tatal lui....auzi. Deci eu l-am ferit de sa stie adevarul, ca sa nu fie afectat...si o cucoana ma obliga sa-i dau lumea peste cap?!!! De ce? Ca asa e legal??? Deci as incalca toate legile posibile daca as sti unde sa apelez, doar sa evit ca fiul meu sa fie tarat pe la tribunal, sa fie audiat...deci practic sa-i distrug copilaria si tot ce stie despre familia iubitoare care o stie. Cred ca asta e decizia mea cand sa-i zic adevarul, nu? Eu consider ca e prea fragil pentru asa povara. Asa CA.daca cineva cunoaste vreo portita dosnica pentru ce doresc eu, vreau sa stiu. Acesta este oful unei mame care vrea sa-si protejeze fiul de un adevar crud...ca a fost parasit. Multumesc |
|