Forum avocaţi > Civil

Sunt revoltata

03-12-2018
Vizitator
Buna ziua. De ce trebuie consiliat un copil de 11 ani de catre protectia copilului, plus dus la tribunal cand eu mi-am exprimat dorinta de a nu implica copilul in aceste lucruri? Rolul protectiei copilului nu este si de a feri copilul de anumite socuri, vesti care l-ar putea distruge psihic? De ce un tata care si-a parasit copilul cand acesta avea doar cateva zile trebuie cautat dupa 11 ani pentru a-si da acordul ca copilasul sa poata fi trecut pe numele barbatului care-l creste de cand era bebelus si-l iubeste enorm? Ce legi sunt acestea care in loc sa te ajute te nenorocesc?! Sunt cu sotul de 8 ani, de la 2 ani il creste pe copil, tatal natural nu l-a cautat niciodata si acum vrea protectia copilului ca EU, mort-copt sa-l scot pe fostul ca sa-si dea acordul pentru asa numita adoptie!!!! Si ma obliga sa-i zic fiului meu ca sotul meu, pe care il stie ca fiind tatal lui, de fapt nu e tatal lui....auzi. Deci eu l-am ferit de sa stie adevarul, ca sa nu fie afectat...si o cucoana ma obliga sa-i dau lumea peste cap?!!! De ce? Ca asa e legal??? Deci as incalca toate legile posibile daca as sti unde sa apelez, doar sa evit ca fiul meu sa fie tarat pe la tribunal, sa fie audiat...deci practic sa-i distrug copilaria si tot ce stie despre familia iubitoare care o stie. Cred ca asta e decizia mea cand sa-i zic adevarul, nu? Eu consider ca e prea fragil pentru asa povara. Asa CA.daca cineva cunoaste vreo portita dosnica pentru ce doresc eu, vreau sa stiu. Acesta este oful unei mame care vrea sa-si protejeze fiul de un adevar crud...ca a fost parasit. Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.