Forum avocaţi > Civil

Executare silita firma faliment

04-12-2018
Vizitator
Buna ziua,

Am datorii la o firma, de fapt fosta mea firma are datorii. E un contract vechi intre cele doua firme.
Firma mea e moarta demult, era in insolventa acum cativa ani, nu mai stiu ce e cu ea, sediul nu mai exista.
Am primit dupa ani de zile in care nu au facut nimic sa isi recupereze datoria o somatie de la o firma de recuperari dar nu pe adresa firmei care nu mai exista ci pe adresa mea personala unde imi trimiteau facturi.
Intrebarea mea este: Ce imi pot face ei mie ca persoana fizica fara nici un venit? Sa ma agit sa contest sau nu aceasta executare inceputa prin procedura somatiei? Somatie fara data...
Nici pe plic nu e data.
Nu am semnat pentru ea.
Deci, ce pot pati eu ca persoana fizica, fost administrator al acelei firme care oricum nu avea nimic in patrimoniu?

MULTUMESC!!!
Răspunde
 04-12-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Teoretic se poate angaja raspunderea personala a administratorului, in cazuri strict determinate de lege, dar numai in cadrul unui dosar de insolventa.

Acea somatie de la o firma de recuperari nu semnifica mare lucru.

Ar fi bine insa sa stiti ce e cu firma: daca mai exista dosarul de insolventa, daca a fost radiata etc.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-12-2018
Vizitator
Sunteti deosebit de amabila. Multumesc.
Unde pot afla ce s-a intamplat cu firma mea, va rog?
Sa raspund la somatie si sa le spun ca firma nu exista aici? Sa nu mai trimita pe adresa mea?

Sau sa nu fac nimic?
Nu stiu...

Multumesc.
Răspunde
 04-12-2018

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
La registrul comertului unde a avut sediu, faceti o cerere de informatii.

Nu le raspundeti nimic.

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-12-2018
Vizitator
Gata, m-am uitat pe Ministerul Finantelor si firma e radiata din octombrie 2018.

Acum ce se poate intampla?

Multumesc, doamna avocata.
Răspunde
 05-12-2018

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ceea ce ati primit nu este o executare valabila.

Ca sa fie una valabila o primeati de la un executor impreuna cu incheierea instantei de incuviintare a executarii silite.

Si mai inainte - ca sa poata fi pusa in executare impotriva dvs - trebuie sa existe o hotarare in acest sens, hotarare de care in mod firesc ar fi trebuit sa stiti.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.