Forum avocaţi > Civil

Recuperare concediu medical FNUASS firma in insolventa

06-12-2018
Vizitator
Buna ziua. In mai 2017 am intrat în concediu de maternitate iar în iulie angajatorul a intrat în insolvență. Am dus până în luna septembrie concediul medical la firma cu explicația că voi fi plătită cu întârziere dar voi primi banii. După sute de telefoane la administratorul judiciar primim o lista în noiembrie 2018 cu angajații înscriși pe tabelul de creanțe și actele nesare recuperării banilor din Fondul de Garantare de la AJOFM. Eu sunt singura care nu își poate recupera banii de acolo aceștia reprezentând concediu medical și AJOFM nu le plătește. Am încercat și recuperarea directa de la CASMB cf art 93 din OUG 158/2005 dar fără succes,răspunsul fiind că nu se pot recupera retroactiv ci trebuia depus dosarul la momentul acela.
Administratorul judiciar a zis că e posibil sau nu să primesc banii fiind a 3-a pe lista de plăți pe lângă furnizori și etc și e posibil sa nu le mai rămână bani pentru mine și că nu are o soluție legala la problema mea.Ce sa mai incerc în situația dată? Am ajuns la disperare! Am fost lăsată fără bani din iunie până în ianuarie când am primit indemnizația,cu un nou născut cu anumite probleme de sănătate,am intrat în biroul de credite,nu am putut achita ratele casei la timp,am vândut mașină și alte bunuri de valoare. Menționez că nu am avut bani și posibilitatea de a îi dă în judecată. Vă mulțumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.