Forum avocaţi > Civil

RCS RDS mi-a furat bani din cont

13-12-2018
Vizitator
In 3 decembrie RCS RDS si-a extras fara acordul meu, din contul meu bancar o suma, fara drept dupa ce eu platisem aceeasi factura, in aceeasi zi. Am cerut BCR sa opreasca plata si aia m-au aruncat la RCS. RCS mi-a cerut sa fac de mana cerere de returnare bani si am facut, mai mult, in tupeul lor maxim mi-au cerut sa fac dovada platii duble de parca ei nu vedeau in sistem ca e dubla.

Am specificat ca nu doresc achitarea facturilor si cu toate astea azi vad, la 10 zile dupa cererea mea fara raspuns ca din nou au abuzat in mod mizerabil platind din suma furata, factura curenta care nu era scadenta. Au ramas multi bani la ei si nu se simt sa zica ce fac cu ei, le umplu contul de dobanda.

Aseara le-am facut reclamatie la garda financiara, protectia consumatorului si politia economica.

Niste nenorociti!

Vreau sa si reziliez contractul cu ei.

Zilnic le-am scris sa dea banii inapoi!

Va rog sa imi spuneti ce se poate face ca sa imi dea banii inapoi si sa si plateasca o amenda pentru ce au facut.
Multumesc,
Răspunde
 14-12-2018

Nu poti sa vorbesti la banca sa blocheze rcs in a-ti trage bani din cont? Cred ca la banca e solutia.Nu te-au ajutat si doar sunt banii tai acolo.
Răspunde
 14-12-2018
Vizitator
Ma indoiesc ca RDS nu va va da banii inapoi pe cale amiabila daca ati fost taxata de doua ori. Acest lucru se poate intampla, se o problema care apare din cand in cand la orice operator.
Pentru un prejudiciu atat de mic nu cred ca merita reziliat au totusi cele mai bune servicii din Romania. In orice caz, daca v-au suparat chiar asa rau vedeti cu cine semnati contractul dupa pentru ca daca alegeti de exemplu Telekom, o sa cadeti fix din lac intr-un put extrem de adanc :) Acestia din urma nici macar nu raspund la mesaje/telefoane, veti avea de-a face efectiv cu un zid.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.