Forum avocaţi > Civil

Mostenire

19-02-2014
Vizitator
in anul 2001 am inceput sa am grija de o batrana cu care am inceput actul de vanzare cumparare cu clauza de intretinere aceasta avand 2 copii unul decazut de catre ea din drepturi in urma unui proces iar celalalt care si-a dat acordul.la evaluarea expertului casa valora 600lei. In 2004 batrana a murit dar actele nu erau finalizate Acum fiul care isi datuse acordul a deschis succesiune si a devenit proprietar si pretinde suma de 30000 lei pentru casa Precizez ca in cei 13 ani am facut o investitie la casa de aprox 7000 euro pe care o pot dovedii cu imprumut la banca Daca il dau in judecata am vreo sansa sa raman cu casa sau sa imi recuperez banii investiti si cei cheltuiti cu intrtinerea si inmormantarea batranei?
Răspunde
 19-02-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Da, însă doar dacă aveți înscrisuri din care să reiasă concret că acel credit a fost folosit pentru îmbunătățirile respective, în cuantumul pe care îl pretindeți.
Aveți în vedere și că niciun act juridic nu poate fi dovedit cu martori, dacă valoarea obiectului său este mai mare de 250 lei.

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.