Forum avocaţi > Civil

Drama cu vecinii care nu isi strang mizeria

24-12-2018
Vizitator
Buna ziua,
Incerc aici....poate gasesc un raspuns.
Sunt proprietar al unui mini fast food. Vecinii mei au ca activitate producerea si vanzarea de inghetata.
Acestia au prostul obicei ca sa arunce in fata magazinului meu mizeria pe care o strang dupa ce matura trotuarul din fata magazinului lor (chistoace de tigari in special). Marturisesc ca eu mereu strang mizeria pe care clientii mei o fac in dreptul magazinului lui (in special hartiile de la sandwichuri, sticle de orice fel si de multe ori chiar si chistoacele de tigari) in timp ce ei n au iesit o data sa stearga mizeria pe care clientii lor o fac cu inghetata si nici nu am.aruncat o in fata magazinului lor dupa ce am strans-o eu( si in acest sens am dovezi clare) In aceasta perioada sunt inchisi si automat nimeni in dreptulaor nu matura. M am trezit zilele acestea cu gramada de chistoace in fata magazinului, desi eu nu vand tigari. Este deja a treia oara. De pe camerele de luat vederi se vad ca ei sunt cei care matura si aduna tigarile. Iar alte dati mi au pus pe mese chistoacele de tiguri dupa ce le au adunat din florile lor. Dispun de o poza in care se vede clar ca si clientii lor fumeaza.
Plus ca mai am o integistrare in care se vede clar cum unul din ei da cu picioarele in vazele cu flori pt simplul motiv sa florire treceau cativa centimetri pe partea lor (mentionez florile si nu vazul cu flori)
Răspunde
 24-12-2018
Vizitator
Cearta Cu Vecinii a scris pe 24-12-2018:
Buna ziua,
Incerc aici....poate gasesc un raspuns.
Sunt proprietar al unui mini fast food. Vecinii mei au ca activitate producerea si vanzarea de inghetata.
Acestia au prostul obicei ca sa arunce in fata magazinului meu mizeria pe care o strang dupa ce matura trotuarul din fata magazinului lor (chistoace de tigari in special). Marturisesc ca eu mereu strang mizeria pe care clientii mei o fac in dreptul magazinului lui (in special hartiile de la sandwichuri, sticle de orice fel si de multe ori chiar si chistoacele de tigari) in timp ce ei n au iesit o data sa stearga mizeria pe care clientii lor o fac cu inghetata si nici nu am.aruncat o in fata magazinului lor dupa ce am strans-o eu( si in acest sens am dovezi clare) In aceasta perioada sunt inchisi si automat nimeni in dreptulaor nu matura. M am trezit zilele acestea cu gramada de chistoace in fata magazinului, desi eu nu vand tigari. Este deja a treia oara. De pe camerele de luat vederi se vad ca ei sunt cei care matura si aduna tigarile. Iar alte dati mi au pus pe mese chistoacele de tiguri dupa ce le au adunat din florile lor. Dispun de o poza in care se vede clar ca si clientii lor fumeaza.
Plus ca mai am o integistrare in care se vede clar cum unul din ei da cu picioarele in vazele cu flori pt simplul motiv sa florire treceau cativa centimetri pe partea lor (mentionez florile si nu vazul cu flori)
Ce pot face din punct de vedere lagal pt ai face sa inceteze?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.