Forum avocaţi > Civil

Este legal asa ceva?

20-02-2014
Vizitator
Bună ziua am și eu o problema am moștenit de la părinții mei o casa din chirpici și teren liber pe lângă casa de 217,3mp casa mea fiind situata cu fata la strada în spatele casei mele a moștenit vărul meu primar alta casa cu același teren aproximativ și în spatele casei lui avem o grădină mostenire de la părinți care sa împărțit și aceasta în două în urma cu 12ani sa făcut o alee de trecere eu sa pot trece în gradina și el în strada aleea a fost stabilita de comun acord sa fie de 1.20m lățime acum eu vreau sa construiesc o casa actele le am în regula și pe casa și pe gradina vărul meu are acum pretentia sa ii las aleea de trecere 3.50m din curtea mea țin sa menționez ca el a facut o casa chiar pe hotar care desparte curtea lui de alee rugămintea mea este sa îmi răspundeți la întrebarea :poate el sa pretindă sa ii las acest spațiu din curtea mea repet el nu a lăsat din partea lui acolo construind casa deci poate sa pretindă asta pe cale legala? Mulțumesc
Răspunde
 22-02-2014
Bucuresti

daca nu are o alta iesire la strada poate solcita constituirea unei servituti de trecere pe terenul Dv

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.