Forum avocaţi > Civil

SUCCESIUNE

11-01-2019
Vizitator
Buna ziua, asi dorii si eu o lamurire in legatura cu o succesiune.In anul 1960 parintii mei au construit o casa la tara in jud Gorj.
Bunicii mei din partea mamei...-Bunica fiind mama biologica iar bunicul fiind ce-l de-al 2 lea sotal bunicii(tatal biologic al mamei decedand in razboi) sau mutat in casa parintilor mei in anul 1982 dupa ce s-au pensionat , a Bunicii mei din partea mamei...-Bunica fiind mama biologica iar bunicul fiind ce-l de-al 2 lea sotal bunicii(tatal biologic al mamei decedand in razboi) sau mutat in casa parintilor mei in anul 1982 dupa ce s-au pensionat , acestia locuind in Bucuresti.Din anul 1960(anul de constructie al casei) si pana in anul 2001 in Registrul de la Primarie la pozitia de rol a figurat mama ca titular al casei. In anul 2001 mama a decedat iar bunica din partea mamei in baza unei cereri adresata catre Primarie si-a trecut rolul pe numele ei. In anul 2005 si cel de-al doile sot al bunicii iar bunica a decedat in anul 2017.Menrionez ca tatal meu traieste si noi suntem 3 frati. Mentionez ca bunicii nu au contribuit la constructia casei.Intrebarea mea este daca trecerea rolului de la mama la bunica s-a facut legal atata timp cat dupa moarte mamei urmasii sunt tatal meu si cei 3 copii si dupa cine trebuie sa facem succesiunea , dupa mama decedata in anul 2001 sau dupa bunica decedata in 2017 ? Mentionez ca noi cei 3 frati am hotarat de comun acord si fara pretentii ca unul din noi sa mosteneasca casa. Va multumesc anticipat
Răspunde
 11-01-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
veti face doua succesiuni, atat dupa mama cat si dupa bunica.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.