Forum avocaţi > Civil

Teren fara acte

11-01-2019

buna ziua,

parintii mei au cumparat in 1979 o casa cu curte. In 2012 mi-au facut acte de vanzare cumparare si atunci s-a constatat ca pe o bucata de gradina nu au acte. Am fost la avocat si a deschis proces de uzucapiune pe care l-am pierdut si mi s-a spus ca nu pot sa mai deschid alt proces. Din pacate tata a decedat si as vrea sa rezolv cat mai repede situatia, va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac pentru a obtine acte? multumesc anticipat
Răspunde
 11-01-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Nu exista alt tip de proces. Tot uzucapiune.
Foarte important este sa mergeti la un avocat cu hotararea primita pentru a vedea motivele pentru care ati pierdut procesul.
In functie de aceste motive se poate aprecia asupra existentei sau nu a unui alt tip de proces.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-01-2019

Avocata mi-a spius ca nu poate sa mai deschida proces si ca sa merg pe la primarie sa cer niste acte, lucru pe care l-am facut insa de la primarie mi s-a spus ca nu stiu ei si ma trimiteau de la un birou la altul si mama a renuntat. ce as putea face?
multumesc
Răspunde
 11-01-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
ElenaP a scris pe 11-01-2019:
Avocata mi-a spius ca nu poate sa mai deschida proces si ca sa merg pe la primarie sa cer niste acte, lucru pe care l-am facut insa de la primarie mi s-a spus ca nu stiu ei si ma trimiteau de la un birou la altul si mama a renuntat. ce as putea face?
multumesc

Schimbati avocatul :)

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.