Forum avocaţi > Civil

Sistem antifurt magazin

16-01-2019

Buna ziua! Va rog sa imi Spuneti ce pot sa fac in cazul in următorul caz. Am intrat intr-un magazin din mega mall și in momentul in momentul in care am ieșit, sistemul de alarma a sunat. Le-am dat sa se uite in punga pe care o aveam in mâna crezând ca ceea ce cumpărasem din alt magazin nu fusese bine dezaactivata alarma. Au trecut punga prin sistemul antifurt, au verificat bonul din lunga, am trecut și eu prin acel sistem și nu a sunat. Având o geanta pe umăr a copilului de antrenament am refuzat sa le arat ce am in geanta fiindcă sistemul nu sunase. Nu m-au lăsat sa plec din magazin, le-am spus sa verifice camerele și sa vadă ca eu doar 5 min am stat in magazin căutând o rochie pt copil. Au trecut 20 minute și cel care se dusese sa verifice camerele nu dădea niciun semn moment in care i-am
Spus agentului de paza care nu ma
Lasă sa plec ca eu chem poliția, ceea ce am și făcut. Am stat in acel
Magazin mai
Mult de 40 min nelasandu-ma sa ies din magazin chiar dacă eu le spusesem ca stau in fata magazinului și nu plec pana mu vine poliția dar degeaba. M-au tratat din start ca am
Furat chiar dacă le explicam
Ca nu doresc sa le arat geanta personală a fetiței. Bineînțeles când a venit poliția am arătat geanta poliției care a constata ca aveam
Dreptate. Am făcut reclamatie la
Poliției, mi-am trimis răspunsul prin posta pe care sincer nu l-am
Înțeles deloc” in care mi se comunica ca in urma cercetărilor agentul
De paza a fost atenționat cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială și a modului de exercitare a atribuțiilor de serviciu”. Vreau sa știu ce drepturi mi s-au încălcat fiindcă am
Fost reținută in magazin fără voia mea mai bine de 45 de min și dacă pot merge mai departe sa ii dau in judecată pt daune morale și prejudiciu de imagine. Va mulțumesc mult!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.