Forum avocaţi > Civil

Comunicare acte executare

17-01-2019
Vizitator
Buna ziua.
Nu am fost acasa pana sambata seara. Azi a venit la mine administratora sa-mi aduca un plic desfacut pe care l-a gasit in locul unde se pun pliantele de reclame. Era de la executorul judecatoresc si se pare ca a fost trimis prin posta. Am incercat sa iau legatura cu executorul dar nu am reusit sa aflu nici macar numarul de dosar, iar pe portal nu apare nimic cu numele meu. ba executorul chiar si-a batut joc de mine la telefon cand am intrebat cu cine stau de vorba mai ales ca am sunat pe un nr gasit pe internet . Este normal ca o comunicare de executare silita sa fie trimisa prin posta si depusa in cutia postala fara ca cel destinatarul sa fie instiintat, sa fie cautat acasa? Adica postasul nici macar nu a sunat la usa ci a pus direct plicul in posta.Asta o stiu7 de la executor, atat am reusit sa aflu de la el, ca plicul a fost pus in cutia postala. Eu am aflat abia azi iar data de pe plic este 09.01.2019, plic desfacut de .... . Practic acel plic NU a fost sigur pus in cutia mea postala. Nu era normal sa mi se trimita actele cu confirmare de primire? Eu cum pot sa demonstrez ca abia azi am luat cunostinta de ele? Multumesc
Răspunde
 18-01-2019

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu prea aveti cum din pacate. Puteti solicita o repunere in termen cu martor persoana care v a înmânat plicul.

Nu exista obligatia de predare personală ci plicul este lăsat în cutia poștală. Mențiunea factorului pe plic face dovada de îndeplinire a procedurii pana la proba contrarie.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.