Forum avocaţi > Civil

Comanda online nelivrata cu bani nereturnati

25-01-2019
Vizitator
Bună ziua. Am comandat online 4 cauciucuri, care au fost plătite cu cardul și urmau a fi livrate printr-o firma de curierat. După 2 zile cauciucurile au fost predate firmei de curierat, și de aici a început nebunia. Specific ca am primit acel cod awb cu care puteam verifica unde se afla. 3 dintre ele au ajuns din depozitul central în cel local (Tg Mureș), 1 a rămas în dep central (București). Dupa 3 sapt la mine nu a ajuns nici unul dintre ele. Cele 3 nu s-au livrat ca așteptau sa le aducă toate deodată, după care, nu știu pe ce motiv, cele 3 s-au întors retur la magazin. Cel din depozitul central e tot acolo, nici nu l-au adus, nici nu l-au făcut retur. Magazinul online nu îmi returnează banii pt ca la ei nu au ajuns toate produsele, doar cele 3. De câte ori iau legătura cu firma de curierat îmi spune ca "au solicitat informații colegor din depozit și vor reveni cu informații..."

A trecut deja o luna și o săptămână, nu am primit nici cauciucurile de iarna de care chiar aveam nevoie, și nici nu mi s-ar returnat banii. Ce ar fi de făcut?
Răspunde
 26-01-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă nu ați făcut o sesizare scrisă către firma de curierat și către magazinul online trebuie să faceți acum (prin email). Acordați acestora un termen scurt, de 5 zile, pentru rezolvarea problemei sau pentru stabilirea unei date clare de livrare a produselor sau de returnare a banilor, cu atenționarea că în cazul nerezolvării vă veți adresa ANPC (Protecția Consumatorilor) cu o sesizare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-01-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Trimiteti cate o notificare atat catre vanzator, cat si catre firma de curierat, iar in cazul in care nu obtineti o rezolvare amiabila a situatiei, va puteti adresa instantei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.