Constantin a scris pe 29-01-2019: Multumesc pentru idee, dar incerc totusi sa nu aleg la 'plesneala'. Am nevoie de un avocat pe care sa ma pot baza, nu este vorba despre 1000eur aici. Buna ziua, ... cautarea la ”plesneala” este o expresie cel putin ciudata, avand in vedere ca solicitati acest lucru pe un forum!!! ... Regulamentul acestui forum nu permite un raspuns mai mult decat cel primit de la colega mea. Daca analizez, chiar solicitarea pusa de dvs. pe forum , este ... tot la „plesneala” !!! Ce asteptari aveati? Sa inceapa fiecare sa strige ca la scoala: „eu stiu, eu stiu” ?!?!? De regula, daca doresti un avocat, il contactezi direct de pe forum si discuti problema cu actele pe masa... asa iti dai seama si de capacitatile lui. O alta metoda este sa-ti intrebi cunoscutii, rudele, prietenii, vecinii, etc. daca cunosc un avocat. |
In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com |
|
|