Forum avocaţi > Civil

CAUT AVOCAT PROCES TERENURI INTRAVILANE BUCURESTI

27-01-2019
Vizitator
Am nevoie de un avocat serios care nu se afla in conflict de interese cu primaria sector 3 sau prefectura Bucuresti. Am 2 procese pe rol vizand terenuri din Sector 3(peste 9 ha) si avocatul care ma reprezenta s-a retras cu 2 saptamani inainte de termen(a primit un job la stat!). Am toate documentele necesare, cereri depuse in termen etc.
Răspunde
 28-01-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti accesa site-ul Baroului Bucuresti, sectiunea Tabloul Avocatilor, iar de acolo va puteti alege un avocat cu care sa colaborati.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-01-2019
Vizitator
Multumesc pentru idee, dar incerc totusi sa nu aleg la 'plesneala'. Am nevoie de un avocat pe care sa ma pot baza, nu este vorba despre 1000eur aici.
Răspunde
 29-01-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Constantin a scris pe 29-01-2019:
Multumesc pentru idee, dar incerc totusi sa nu aleg la 'plesneala'. Am nevoie de un avocat pe care sa ma pot baza, nu este vorba despre 1000eur aici.

Buna ziua,
... cautarea la ”plesneala” este o expresie cel putin ciudata, avand in vedere ca solicitati acest lucru pe un forum!!!

... Regulamentul acestui forum nu permite un raspuns mai mult decat cel primit de la colega mea.

Daca analizez, chiar solicitarea pusa de dvs. pe forum , este ... tot la „plesneala” !!!

Ce asteptari aveati?
Sa inceapa fiecare sa strige ca la scoala: „eu stiu, eu stiu” ?!?!?

De regula, daca doresti un avocat, il contactezi direct de pe forum si discuti problema cu actele pe masa... asa iti dai seama si de capacitatile lui.
O alta metoda este sa-ti intrebi cunoscutii, rudele, prietenii, vecinii, etc. daca cunosc un avocat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-01-2019
Vizitator
Doamna av Petrescu,
Poate nu am formulat destul de clar. Caut un avocat specializat in fond funciar. Am postat un anunt pe forum si cei interesati pot raspunde.Va asigur ca nu am postat la 'plesneala'. Puteti indica unde anume pe forum gasesc? Am incercat cativa si desi aveau fond funciar in descriere la telefon au declarat alte specializari.
Răspunde
 04-02-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Constantin a scris pe 30-01-2019:
Doamna av Petrescu,
Poate nu am formulat destul de clar. Caut un avocat specializat in fond funciar. Am postat un anunt pe forum si cei interesati pot raspunde.Va asigur ca nu am postat la 'plesneala'. Puteti indica unde anume pe forum gasesc? Am incercat cativa si desi aveau fond funciar in descriere la telefon au declarat alte specializari.

Buna ziua,
regulamentul acestui forum nu ne permite sa ne facem reclama.
Este optiunea dvs. pe cine alegeti.
Fie accesand link-ul indicat de colega mea, fie contactand direct dvs. pe oricare dintre avocatii de pe acest forum.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-02-2019
Vizitator
Nu mai este de actualitate. Se poate inchide topicul, multumesc.
Constantin
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.