Forum avocaţi > Civil

Denuntare cetatenie

12-02-2019
Vizitator
Buna Ziua,

am emigrat, locuiest si lucrez in Germania de 10 ani.
De curind am obtinut permis de conducere, buletin, cetatenie si certificat de nastere germane.
Inca mai am cetatenia romana doarece exista o intelegere intre Romania si Germania in acest sens, insa eu nu dorect sa mentin cetatenia romana pentru ca in afara de calitate de turist, nu mai vreau sa am nimic de impartit cu statul roman.
Ca atare caut sfatul unui avocat dar nu stiu de ce domeniu apartine aceasta tema si ce fel de avocat sa caut.
Răspunde
 06-03-2019
Vizitator
Va pot ajuta sa renuntati la cetatenia romana.
Imi puteti trimite procura din Germania si ma ocup de tot, contra unui onorariu stabilit de comun acord.
Răspunde
 06-03-2019
Vizitator
Victor a scris pe 12-02-2019:
Buna Ziua,

am emigrat, locuiest si lucrez in Germania de 10 ani.
De curind am obtinut permis de conducere, buletin, cetatenie si certificat de nastere germane.
Inca mai am cetatenia romana doarece exista o intelegere intre Romania si Germania in acest sens, insa eu nu dorect sa mentin cetatenia romana pentru ca in afara de calitate de turist, nu mai vreau sa am nimic de impartit cu statul roman.
Ca atare caut sfatul unui avocat dar nu stiu de ce domeniu apartine aceasta tema si ce fel de avocat sa caut.

Inainte de a incheia orice contract de asistenta juridica cu o persoana verificati intai ca aceasta sa aibe intr-adevar calitatea de avocat. Portalul www.ifep.ro va este de folos in aceasta situatie.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.