Forum avocaţi > Civil

Anulare contract de intretinere facut fara stirea copilului

20-02-2019
Vizitator
Buna seara!Tatal meu este grav bolnav,nu i s-au dat sanse de supravietuire,locuieste cu concubina sa,de acum 3 ani si ceva, in casa bunicii mele(mama tatalui meu).Bunica a decedat in 2018 iar tata a fost unicul mostenitor.Tin sa precizez ca parintii mei nu sunt divortati dar apartamentul era pe numele bunicii.Acum 2-3 luni,din cate am aflat si eu acum 2 zile,tata a dezbatut mostenirea si a trecut apartamentul pe numele fiicei concubinei,care se afla in Italia(fiica concubinei).Am aflat chiar de la concubina ca i-a facut fiicei ei contract de intretinere.Vreau sa zic ca de la mine nu accepta nimic pentru tata:nici bani,nici mancare si nici sa am grija de el.Actele nu vrea sa mi le arate.Pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic.Totul s-a facut fara stirea mea Eu nu am de gand sa renunt la casa,consider ca este dreptul meu.Ce pot face in situatia data?Se poate obtine anularea contractului?
Răspunde
 21-02-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca tatal dvs. avea discernamant la data incheierii contractului de vanzare-cumparare, este destul de dificil sa obtineti nulitatea acestui contract, deoarece fiecare persoana este libera sa dispuna dupa bunul plac de bunurile pe care le detine, insa trebuie analizata concret situatia de fapt.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-02-2019
Vizitator
Nu am vazut actele.Nu stiu daca este contract de vanzare-cumparare sau intretinere.Multumesc!
Răspunde
 21-02-2019
Vizitator
Si totusi este legal faptul ca nu ma lasa sa am grija de tatal meu fara sa-mi arate actele.Nu ar trebui sa-mi demonstreze ca are acte?
Răspunde
 22-02-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Informația referitoare la aflarea proprietarului casei o puteți afla de la Cartea Funciară deoarece asemenea informații sunt publice.
Referitor la actul presupus a fi fost semnat de tatăl dvs, puteți ataca actul după decesul tatălui dvs, folosind argumente în funcție de conținutul actului (vicii de fond sau vicii de formă).

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-02-2019
Vizitator
Proprietarul este posibil sa fie tot tata atat timp cat este in viata?Multumesc.
Răspunde
 24-02-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca nu s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare si proprietar este tot tatal dvs, atunci dupa decesul acestuia veti primi cota legala ce va revine din mostenire, insa daca tatal a vandut imobilul, va trebui ca dupa decesul dansului sa atacati contractul in instanta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-02-2019
Vizitator
Multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.