|
28-02-2019 |
 | Doru Vizitator |
| Sincer am sa fiu, sunt reclamant in proces civil. In raspuns la intampinare am scris ,adica asa am spus avocatului ,ca am facut un gard ,am cheltuit xxx lei. Expertul desemnat a scris ca Nu e facut gardul .Alte lipsuri Nu a gasit expertul. Cum se poate reveni,corecta raspunsul meu la intampinare ? La ce pot astepta ?Raportul de expertiza este depus la dosar. Cu respect ! | |
|
|
|
28-02-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Doru a scris pe 28-02-2019: Sincer am sa fiu, sunt reclamant in proces civil. In raspuns la intampinare am scris ,adica asa am spus avocatului ,ca am facut un gard ,am cheltuit xxx lei. Expertul desemnat a scris ca Nu e facut gardul .Alte lipsuri Nu a gasit expertul. Cum se poate reveni,corecta raspunsul meu la intampinare ? La ce pot astepta ?Raportul de expertiza este depus la dosar. Cu respect ! La pronuntarea hotararii, instanta va avea in vedere situatia de fapt, conform probelor administrate de-a lungul cercetarii judecatoresti, respectiv cea retinuta in raportul de expertiza. Daca doriti sa reveniti asupra situatiei expusa anterior, puteti formula concluzii scrise, pe care le puteti depune la dosar. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-02-2019 |
 | Doru Vizitator |
| Multumesc pt raspuns promt, dar paratul deja mi a spus ca a citit ,,,,pe portal,,,,si la urnatoarea sedinta avocatul lui o sa arata judecatorului ,,,, ca am mintit. | |
|
|
|
01-03-2019 |
| Spuneți că a fost o eroare și că reveniți asupra respectivului aspect. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
02-03-2019 |
 | Doru Vizitator |
| Multumesc pt.sfaturi,problema este ca in raspunsul la intampinare am trecut ca a costat xxxxlei. Raspunsul meu la intampinare cum este considerat ? marturie ? note ? are valoare > poate sa fie respinsa cazul pe acest motiv ? sau am sa fiu amendat ? | |
|
|
|
02-03-2019 |
| Nu vă amendează nimeni ci acest aspect va fi avut în vedere de judecător la soluționarea cauzei. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
04-03-2019 |
 | Ili Vizitator |
| Judecatorul va considera ca ai mintit ! | |
|
|
|
04-03-2019 |
| Consecintele le regasiti in articolul de lege de mai jos: Art.12 Cpc Buna-credinţă (1) Drepturile procesuale trebuie exercitate cu bună-credinţă, potrivit scopului în vederea căruia au fost recunoscute de lege şi fără a se încălca drepturile procesuale ale altei părţi. (2) Partea care îşi exercită drepturile procesuale în mod abuziv răspunde pentru prejudiciile materiale şi morale cauzate. Ea va putea fi obligată, potrivit legii, şi la plata unei amenzi judiciare. (3) De asemenea, partea care nu îşi îndeplineşte cu bună-credinţă obligaţiile procesuale răspunde potrivit alin. (2). | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |