Forum avocaţi > Civil

Amana pronuntare

06-03-2019
Vizitator
Buna seara , am un dosar la tribunalul sector 3 , ca solutie la acest dosar am primit amanarea pronuntarii. Este un max de amanari pt pronuntare si daca la urmatorul termen se mai poate lua cuvantul sau depune o cerere prin care se motiv urgentarea acesteia ? Multumesc.
Răspunde
 06-03-2019
Vizitator
Buna seara,
Nu exista un numar maxim de amanari. De regula solutiile trebuie pronuntate cu celeritate, dar mai exista si cazuri cand se amana cauza de mai multe ori din diverse motive.
Avand in vedere ca s-a inchis etapa cercetarii judecatoresti unde se pot invoca cereri, probe, exceptii si a ramas cauza in pronuntare nu mai puteti formula alte cereri. Sau puteti, dar acestea nu vor produce efecte instanta putand sa nu le ia in considerare.
Răspunde
 06-03-2019
Vizitator
Am inteles , astept de foarte mult timp solutionarea problemelor imobilului mai exact din 2011 si acest dosar este ultima etapa , e vorba de stergerea unor probleme din carte functiara, mai exact este un dosar deschis pentru o plangere impotriva OCPI , iar la singurul termen din prezentul dosar nu s au mai cerut alte documente si s a decizia de pronuntare doar ca acum s a amanare. Prin luare cuvantului sau depunerii unei cereri vroiam sa mi justic actuala situatie financiara destul de grava in speranta ca voi gasi intelegere pentru a avea un raspuns fie el pozitiv sau negativ fiindu mi necesar pentru stabilirea pretului la care pot sa vand proprietatea .
Răspunde
 06-03-2019
Vizitator
Bogdan a scris pe 06-03-2019:
Am inteles , astept de foarte mult timp solutionarea problemelor imobilului mai exact din 2011 si acest dosar este ultima etapa , e vorba de stergerea unor probleme din carte functiara, mai exact este un dosar deschis pentru o plangere impotriva OCPI , iar la singurul termen din prezentul dosar nu s au mai cerut alte documente si s a decizia de pronuntare doar ca acum s a amanare. Prin luare cuvantului sau depunerii unei cereri vroiam sa mi justic actuala situatie financiara destul de grava in speranta ca voi gasi intelegere pentru a avea un raspuns fie el pozitiv sau negativ fiindu mi necesar pentru stabilirea pretului la care pot sa vand proprietatea .

Incercati eventual sa depuneti niste note scrise unde sa precizati ceea ce ati indicat mai sus. Nu poate garanta nimeni ca judecatorul va tine cont de aceasta, dar merita sa incercati. Mult succes
Răspunde
 06-03-2019
Vizitator
Avocatul pe care il am mi a spus ca nu prea este in regula sa fac una ca asta ca ar putea influenta instanta negativ , fortandu i in acest fel mana cumva , sa am rabdare doar ca rabdarea mea a ajuns cam la sfarsit si fac 8 ani de cand sunt prin tribunale . Din cauza asta am apelat si la acest site , pt o parere in plus.
Răspunde
 06-03-2019
Vizitator
Bogdan a scris pe 06-03-2019:
Avocatul pe care il am mi a spus ca nu prea este in regula sa fac una ca asta ca ar putea influenta instanta negativ , fortandu i in acest fel mana cumva , sa am rabdare doar ca rabdarea mea a ajuns cam la sfarsit si fac 8 ani de cand sunt prin tribunale . Din cauza asta am apelat si la acest site , pt o parere in plus.

Eu doar am spus ca ati putea incerca, nu v-am obligat la aceasta. In aceasta situatie cel mai potrivit ar fi sa ascultati de avocatul dvs. Poate stie el mai bine de ce. Parerea mea cel putin ati obtinut-o. In faza pronuntarii e prea tarziu sa mai formulati alte cereri pentru ca judecatorul deja si-a format convingerea si urmeaza sa decida in consecinta. Numai bine!
Răspunde
 06-03-2019
Vizitator
Da , am inteles perfect , atunci raman cu speranta. Multumesc , seara buna .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.