Car3men a scris pe 10-03-2019:
Miruna Contic a scris pe 08-03-2019:
Instanta a obligat asociatia de proprietari sa imi transmita prin scrisoare cu confirmare de primire informatii despre arhiva. Ei bine, nici dupa 6 luni ei nu s-au conformat. As dori sa va rog sa imi spuneti cum pot sa le iau banii pentru zile de intarziere la indeplinirea obligatiei sau ce altceva la pot face sa ii scutur de bani. Voi incepe executarea silita cu un executor dar as vrea sa ii pun la plata penalitati intarziere.
Mersi frumos de ajutor!!!
buna ziua,
Este clar ca numai apeland la un executor judecatoresc veti putea obliga Asociatia de proprietari sa va remita actele. Este foarte important de stiut daca in hotararea obtinuta exista stabilita o sanctiune si un termen. Asa ar fi fost bine.
Judecatorul a respins cererea mea de daune moratorii pe zi de intarziere, ca asa a vrut el! Nu a dat nici un termen. Pai o hotarare judecatoreasca eu inteleg ca se pune in aplicare nu arbitariu ci dupa lege, de la comunicare, nu?
Nu exista in codul civil nici o prevedere privind intarzierea la aplicare si daune?
Chiar nu stiu ce sa fac. Da, executorul stie dar el poate aplica sanctiunea de penalitati de zile intarziere?
Deci?
Mersi frumos.