Forum avocaţi > Civil

Plata in avans a unei popriri pe salariu

26-02-2014
Vizitator
Buna seara.

Anul trecut am facut un imprumut de la o persoana cu care am incheiat un contract la notar. Neputand sa platesc la timp s-a trecut la executarea silita punandu-mi-se poprire pe salariu. In momentul de fata as vrea sa restitui o suma mai mare de bani in plus fata de cei care mi se retrag din salariu pentru a scapa mai repede de aceasta problema. Insa executorul m-a sfatuit ca mai bine sa nu dau pentru ca de obicei in astfel de cazuri se intampla sa nu se verifice toate actele si apar greseli ajungandu se in situatia de a nu se opri la timp poprirea si a mi se retrage o suma mai mare de bani decat ar trebui. Dumneavoastra ce ma sfatuiti? Multumesc.
Răspunde
 26-02-2014
Bucuresti

puteti face plata la acel executor judecatoresc.

Răspunde
 26-02-2014
Vizitator
Multumesc pentru raspuns.

Asa cum va spuneam, executorul respectiv m-a sfatuit sa nu mai platesc in avans, deoarece e posibil sa nu se faca calculele bine si sa ma trezesc ca mi se retrag banii in continuare fara a se tine cont de suma achitata. In cazul in care se va ajunge la aceasta situatie, exista posibilitatea sa justific si sa imi recuperez banii conform chitantelor pe care mi le elibereaza executorul corespunzatoare platilor efectuate in avans?
Răspunde
 09-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Platiti doamna in contul indicat de executor in somatie si se va rezolva.

Este in interesul dvs sa achitati mai devreme ca s nu mai platiti dobanzi la cei bani.

Nu va luati dupa ce spune executorul ca acesta nu are chef sa munceasca. Este obligatia lui sa verifice cat se incaseaza lunar si cat mai este de incasat din acel debit care il executa.

Binenteles ca si dvs veti tine evidenta acestor plati si cand vor egala debitul veti putea solicita executorului ridicarea popririi conturilor.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.