Forum avocaţi > Civil

Executare silita

19-03-2019
Vizitator
Buna ziua
Va rog frumos daca imi puteti spune parerea dvs intr-o problema legata de un credit de nevoi personale luat de mama mea in 2005, credit garantat cu salariul. Creditul a fost in valoare de 5000 euro.
In 2013 s-a incuviintat de instant urmarirea silita pentru un apartament pe care mama il are in proprietate impreuna cu tatal meu. Parintii meu au divortat in 2004 iar partajul pentru acel apartament nu a fost facut. Mama a decedat in 2018 si din cate am inteles eu va trebui sa platesc acel imprumut plus cheltuielile de executare. Va rog sa imi spuneti de ce din 2013 si pana in ziua de azi executorul si cei de la firma Asset Portfolio nu au demarat procedura de partaj in instanta pentru a-si recupera creanta.
Suma pe care trebuie sa o achit acum a crescut la 8600 de euro plus cheltuieli de executare.
Am primit de cateva zile o oferta facuta de cei de la Asset Portfolio sa platesc jumatate de ccei 8600 euro plus toate cheltuielile de executare. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.
Am consultat un avocat care a intrat in posesia dosarului de executare si m-a sfatuit sa nu platesc acea suma, dar tind sa nu am incredere in ceea ce spune deoarece banuiesc ca pentru acel avocat reprezint o sursa continua de venit. Va rog din suflet, daca se poate sa ma sfatuiti in aceasta problema. Nu reusesc sa obtin un raspuns cat de cat concret nici macar de la avocatul pe care l-am platit.

Va multumesc!
Răspunde
 21-03-2019

Bucuresti, str Muzelor 3A, sector 4
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
buna ziua! orice demers de recuperare a datoriei, trebuia facut in maxim 3 ani de la ultima plata, altfel datoria se prescrie.
chiar si executarea silita se prescrie. poate fi vorba si de o perimare a executarii silite. NU ACHITATI NIMIC ca in felul acesta va recunoasteti datoria. luati legatura cu un avocat capabil daca cel actual nu va inspira incredere

Cabinet de Avocat Myra Cimpean
Baroul Bucuresti

0723 537 992
Blog: www.avocat-mc.blogspot.com
Facebook: https://www.facebook.com/avocatmyracimpean/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.