Forum avocaţi > Civil

Poprire cont depozit de garantare pentru garantii gestionari

28-02-2014
Vizitator
Am constituit garantie materiala in numerar unui angajat intr-un cont bancar,angajatul respectiv este transferat la alta unitate si solicita transferarea garantiei la unitatea unde s-a transferat,numai ca a aparut urmatoarea situatie: nu pot transfera depozitul cu titlu de garantie deoarece angajatul respectiv are conturile blocate pentru o datorie la stat. Pe buna dreptate ,angajatul solicita restituirea garantiei materiale la expirarea contractului,iar eu,ca angajator,nu pot sa execut garantia din cauza faptului ca acest cont de garantie materiala constituit la angajare e blocat de stat.E normal sa se puna poprire pe un cont cu titlu de garantie? E normal sa nu pot executa o garantie a unui angajat in aceasta situatie? Ce pot face? Cum restitui/transfer garantia omului?
Banca nu poate face virament catre Fisc fara acordul meu. Deci, banii vor ramane la banca pentru 100 de ani , in aceste conditii.
Va multumesc!
Răspunde
 28-02-2014
Bucuresti

sunt doua situatii diferite:
constituirea garantiei- restituirea este obligatia dv
si poprirea contului de catre Stat

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.