Forum avocaţi > Civil

Service Auto vs Dezmembrari piese - cine e vinovat?

09-04-2019

Buna ziua,

Mi s-a stricat o piesa la masina (ambreiajul), am cumparat unul de la dezmembrari de la o firma. Procedeul de cumparare a constat in:
- mi-am dat toate datele masinii pe un site
- am primit mai multe oferte de la mai multe dezmembrari
- am ales una din ele
- am vorbit la telefon cu acel om care mi-a garantat ca imi trimite o piesa potrivita si functionala (garantie, retur, etc)

Mi-au trimis prin curier, am primit a doua zi, l-am dus la mesterul la atelier unde a efectuat inlocuirea. Mentionez ca i-am zis sa se asigure ca e piesa buna ca altfel sa nu o monteze daca nu e buna.

A montat piesa si apoi m-a sunat sa imi zica ca nu e buna piesa si ca trebuie sa platesc manopera chiar si asa.

Cei de la dezmembrari mi-au trimis o alta piesa ca sa o inlocuiesc pe aceea, insa mesterul zice ca trebuie sa ii mai platesc inca o data manopera.

Cu alte cuvinte mesterul imi zice ca dezmembrarile sunt de vina ca au trimis piesa gresita si cei de la dezmembrari imi zic ca mesterul e de vina ca nu s-a uitat la piesa inainte sa o monteze ca sa vada ca e diferita de cealalta piesa.

Cum trebuie procedat in situatia de fata? Eu deja dau telefona,e bat drumuri cu piesa de la mine de la birou la service, ma rog de toata lumea dar nimanui nu ii pasa. Sunt fara masina deja de o luna, am copii de dus la scoala si la gradinita, ce ma sfatuiti sa fac? Cine este vinovat? Ms
Răspunde
 09-04-2019

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
In opiNIa mea ambii sunt vinovati, de vreMe ce cei de la dezmembrari v au garantaT ca trimit piesa corespunzatoare si nu a fost asa. Mesterul nu tb sa se apuce de montat daca constata ca piesa este necorespunzatoare.

Binenteles ca discutia juridica privind raspunderea mesterului va fi in sensul de cat de mult difera cele 2 piese si daca se putea face diferenta " cu ochiul liber", care insa sa nu uitam ca este al unui profesionist.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-04-2019

Multumesc. Ce pasi considerati ca ar trebui sa urmez ca sa rezolv aceasta problema ?
Răspunde
 09-04-2019

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Notificati ambele parti depre opinia dvs argumentata juridic si solicitati contravaloarea serviciului platit nejustificat.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.