|
12-04-2019 |
 | Adela Vadana Vizitator |
| Va rog.. Am făcut un schimb de locuință însă actele nu sau finalizat la notar reclamanta recunoaște înțelegerea verbala însă a cerut revendicare imobiliara pe motive de vicii ascunse între timp am formulat o cerere reconventionala apoi deoarece am investit în renovări avem suma data de expertul hotărât de instanta... reclamanta a recunoscut renovarile.. Instanta respinge cererea ei și hotărârea tine loc de contract plus sa primim și cheltuielile de judecata... Însă reclamanta face recurs.. Ce mai putem face? Va rog.. Curtea de apel poate anula aceasta decizie? Cât poate sa dureze apelul.? Și în aceasta situație ne poate scoate din locuință? Expertul a confirmat ca nu se putea vorbi de vicii ascunse declarând ca nu putea sa declare vicii ascunse..neexistând) Va rog frumos îmi dați răspuns.. Ceva sfaturi.. Multumesc | |
|
|
|
14-04-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Din punct de vedere legal, orice parte procesuala poate promova calea de atac in situatia in care hotararea primita pe fondul cauzei o nemultumeste, insa asta nu inseamna ca apelul se va admite. In situatia in care i se va admite apelul, atunci hotararea data pe fond se va modifica, in caz contrar se va mentine solutia. Dvs. va trebui sa solicitati respingerea apelului reclamantei si mentinerea hotararii pronuntate de catre instanta fondului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-04-2019 |
| Mulțumesc frumos... Va rog.. As mai avea o nelămurire.. Noi după ce aflam motivele facem întâmpinarea și vom afla la prima ședință dacă sa admis apelul sau nu? ..și dacă sa admis înseamnă că nu mai avem posibilitatea sa avem aceeași hotărâre pana la finalizarea judecății? Deci dacă am înțeles... Deși vom aduce probabil argumente odată admis nu vom mai spera la acceasi decizie ca la început.. Va rog | |
|
|
|
16-04-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Adela Vadana a scris pe 14-04-2019: Mulțumesc frumos... Va rog.. As mai avea o nelămurire.. Noi după ce aflam motivele facem întâmpinarea și vom afla la prima ședință dacă sa admis apelul sau nu? ..și dacă sa admis înseamnă că nu mai avem posibilitatea sa avem aceeași hotărâre pana la finalizarea judecății? Deci dacă am înțeles... Deși vom aduce probabil argumente odată admis nu vom mai spera la acceasi decizie ca la început.. Va rog Dvs. veti formula Intampinare in termenul legal, iar la termenele de judecata se vor propune si administra probele solicitate. Dupa administrarea tuturor probelor si ascultarea concluziilor, instanta va ramane in pronuntare, iar in situatia in care va admite apelul, poate retrimite cauza la instanta fondului pentru rejudecare sau poate pronunta o noua hotarare. In situatia in care va respinge apelul, va pastra hotararea pronuntata pe fond. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-04-2019 |
| Am înțeles mulțumesc mult.. Deși avem un avocat bun parca nu putem întreba mereu toate deși mereu a colaborat cu noi în limita posibilităților însă în anumite situații în care santem asa descurajați am apela la orice ajutor. În cazul nostru neam încrezut în,, om,, și asa a fost împrejurările ca nu am semnat actele la timp și acum ne temem pentru casa și banii dați și banii investiți.. Oricum mulțumesc frumos pentru răspunsuri.. | |
|
|
|
21-06-2019 |
| Bună ziua.. Am primit o citație în care sunt chemata în instanta în calitate de parat.. Reclamanta a făcut apel.impotriva hotărârii pronunțate.. Noi am fost depus răspuns la întâmpinare.. Va rog foarte frumos o lămurire.. Dacă am primit citație înseamnă că sa admis apelul reclamantei și hotărâte inițială se va schimba.? Se putea ca apelul sa fi fost respins fără ca noi sa mai fim citați? Și încă o întrebare o expertiza extrajudiciara poate fi admisa de Curtea de apel? Și luata în considerare? | |
|
|
|
22-06-2019 |
| Sunteti citata pentru termenul de judecata in apel, insa dupa judecarea apelului veti vedea solutia instantei. Nu puteti propune alte probe in afara de cele solicitate pe fondul cauzei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-06-2019 |
 | Adela Vizitator |
| |
|
|
23-06-2019 |
| Veti fi citata la judecarea apelului. Cauza se va dezbate în ședința publica si apoi veți afla soluția. In legatura cu expertiza depinde ce legatura are cu cauza. Poate fi folosita doar ca inscris in sustinerea probatoriului dar nu ca si o expertiza mai ales daca partea adversă nu a participat la efectuarea ei. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
23-06-2019 |
| |
|
|
29-09-2020 |
 | Adela v Vizitator |
| Va rog .. Actul de mediere trebuie autentificat de notar? Sau ajunge doar unul dintre avocați sa semneze? Este valabil acest act de mediere dacă nu este semnat de toate părțile de ex sot soție? Si va rog o ultima lamurure de în cât timp se poate face contestație la actul de mediere. De ex sa făcut o mediere în urma cu 4 ani iar acum se citează în tribunal cu acel act de mediere care nu sa finalizat și nu sa ajuns la c-un acord... Doar parțial.. Va rog frumos un răspuns.. | |
|
|
|
29-09-2020 |
| Adela V a scris pe 29-09-2020: Va rog .. Actul de mediere trebuie autentificat de notar? Sau ajunge doar unul dintre avocați sa semneze? Este valabil acest act de mediere dacă nu este semnat de toate părțile de ex sot soție? Si va rog o ultima lamurure de în cât timp se poate face contestație la actul de mediere. De ex sa făcut o mediere în urma cu 4 ani iar acum se citează în tribunal cu acel act de mediere care nu sa finalizat și nu sa ajuns la c-un acord... Doar parțial.. Va rog frumos un răspuns.. Nu trebuie autentificat la notar. Nu este act de mediere dacă nu este semnat de toate părțile. Mediere înseamnă înțelegere amiabilă. Ce fel de acțiune s-a făcut în baza unei medieri nefinalizate, adică o lipsă de mediere ? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
30-09-2020 |
 | Adela v Vizitator |
| În actul de mediere mediatorul afirma printr-o nota ca soțul meu la mințit ca nu e căsătorit.. Nu e cazul sa minta.. Nui genul lui santem căsătoriti de 35 de ani. Dar ce vreau sa va spun este ca nu a semnat nici reclamanta nici avocatul ei numai mediatorul și soțul meu și nici eu pentru ca de fapt nu am fost la mediere.. După mediere am început procesul acel act de mediere a fost în dosar noi am câștigat procesul apelul recursul și acum reclamanta merge într-un alt oraș și ne da în judecata ca să ceară consfintirea medierii.. Menționez ca a fost vorba de un schimb de imobil la care și eu și soțul am fost proprietari.. Acum noi dacă cerem sa ni se transfere dosarul în oraș la noi ca aici a fost medierea? Și oare se va tine cont de deciziile de la instantele anterioare? Va rog ajutați-mă cu o îndrumare sau cu o lămurire.. Va rog.. | |
|
|
|
30-09-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Nu exista mediere daca nu au semnat toate partile implicate intr-o cauza. Deci, nu vad de ce s-ar cere consfintirea unei medieri inexistente. Si nu vad de ce v-ar da in judecata la o instanta necompetenta (ati spus in alt oras) Mia mult, daca s-a judecat cauza, iar medierea ar fi urmat sa aiba acelasi obiect si intre aceleasi parti, exista autoritate de lucru judecat. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
30-09-2020 |
 | Adela v Vizitator |
| Da medierea a fost înainte de proces în oraș la noi .. Apoi a fost procesul. Cu sentințe in favoarea noastră apoi la Curtea de apel sentința definitiva tot în favoarea noastră și în tot acest timp aceasta mediere sa aflat în dosar a fost respins de Curtea de apel și acum santem citați într-un oraș de unde e avocatul reclamantei la 600 de km de noi.. Noi vom face o întâmpinare însă santem totuși îngrijorați.. Totuși se poate ca acel act care sa întocmit acum 4 ani sa mai fie in discuție? Și acum ce facem începem iarăși un proces? Va rog | |
|
|
|
30-09-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Cum sa fie in discutie ceva ce nu exista. Ori s-a semnat o mediere, ori nu s-a semnat. Dvs. ati spus ca NU s-a semnat. Deci, nu avem despre ce sa vorbim ptr ca medierea nu exista. Asteptati sa primiti actiunea sa vedeti ptr ce ati fost chemata in judecata ca sa va lamuriti. Pana atunci nu are rost sa va ingrijorati in avans. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
30-09-2020 |
 | Adela v Vizitator |
| Mulțumesc pentru răspuns.. Dar am primit citația în care se cere consfintirea medierii... Da accea mediere care a fost semnat de soțul meu și mediator.. Fără reclamanta fără avocatul ei. Mulțumesc mult de răspuns de a-ți știi ca nu ne găsim echilibrul de câteva zile.. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |