|
18-04-2019 |
 | Adina Banea Vizitator |
| Buna ziua tuturor, Tin neaparat sa fac cunoscut un fapt, vizavi de un avocat pe civil ce profeseaza la japca” hai sa spunem, profesia de aparator. Pe scurt, am patit un furt calificat prin violare sediu/ folosire cheie adevarata in alt scop decat i a fost data etc etc- prejuduciu imens faptuitorii identificati ( proprietara imobilului abia inchiriat pt desfasurarea activitatii), totul absolut clar si cert. Imi caut avocat, in disperare de situatie, il astfel gasesc pe Titu Gheorghe Eugen. Ii expun le scurt cazul, citeste printre randuri situatia destul de grava in care ma aflam- nu extind, pt a nu plictisi, in fapt, pe scurt- sunt implicate urmtilaje achizitionate prin fonduri UE nerambursabile, ceea ce implica o atentie sporita zic, in modul de tratare al cauzei. In fine, la recomandarea acestui avocat, Titu Gh Eugen, deschid niste actiuni pe civil, ce fireste ca nu ajuta, ba dimpotriva, pune la dispozitia hoatelor, toata documentatia necesara astfel incat acestea sa stie exact ce directie sa apuce. Mai mult decat atat, desi am insistat extrem de mult pe depunerea plangerii pe penal, avand in vedere infractiunile clare si in forma continuata, din ce am aflat ulterior, acesta nu considera necesar, insa depune finally, pt a scapa de stresul telefoanelor mele. Onorariu cerut? Aici este problema, caci onorariul cerut pt redactare actiune docezi, cerere chemare judecata revenducare mobiliara, ordonanta presedentiala, plangere penala- deci redactarea acestora+ reprezentarea la termen in instanta- 300 milioane, oameni buni. Suma platita in avans, inainre de depunere actiuni la judecatorie, nici actiunile sa le ciresc nu mi le a trimis dl avocat pana ce nu i a fost achitat integral. Si jefuita de hoti si cu banii luati de avocat, fireste ca acesra isi trimite stagiara la toate taermenele, exceptand 1 singur. Asta n ar fi fost o problema, caci in cateva situatii, doamna Balanescu a cost oricum mai pregatita decat dl avocat Titu Eugen. Insa lipsa experientei isi spune totusi cuvantul, si toate actiunile solicitate sunt respinse de catre instata. Fondul, actiunea de revendicare, nu l am mai sustinut eu, caci nu si facea sens, cata vreme celelalte 2 care in faot intersau, au fost pierdute. Inca de la primul termen i am solicitat dlui Titu Eugen Gh restituirea onorarului, asta camd am constatat in urma citirii incheierii se sedinta toate erorile produse de catre aparator. Solicitam deci- sa se mentina platite redactarile, si reprezentarea in instanta la un termen, iar restul sa se procedeze la un refund. 300 milioane era imens oricum, acest onorariu nu exista efectiv prntru actiuni de acest gen. A refuzat dl avocat. Ma scoatea aproape datoare tot pe mine, motivand ca si a platit taxele samd Ulterior au mai fost 2 reprezentari, n am scapat de ele si nici de dl avocat ce practica abuziv aceste onorarii si care in urma tuturor celor intamplate, il banuiesc chiar si de savarsirea unei inselaciuni/abuz incredere, fapte sesuzate deja baroului pentru a ma ajuta pe cale scurta, la recuperarea prejudiciului/sanctionarea avicatului ot abuz in profesie, toate acestea fara a mai necesar sa deschid procese noi deschise , de data asta indreptate impotriva avocatului si nu a infractorului, sa mi recuperez prejudiciul. Asadar, mare atentie oameni buni! NU recomand av Titu Gh Eugen, si voi puplica toate acestea pe cat mai multe forumuri din bransa, pentru a nu pati si altii acelasi lucru. | |
|
|
|
11-07-2021 |
 | Andone Cosmin Vizitator |
| Nu recomand Av Titu Eugen ! Nu se implica în nimic ! Bani multi = rezultate 0 !! Distribuiti !! | |
|
|
|
16-11-2021 |
| Îmi pare rău să aud că un avocat procedează în acest fel. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
17-11-2021 |
 | Av Titu Eugen Vizitator |
| Bună Ziua Referitor la afirmațiile d-nei Adina Banea, sunt total false. A achitat onorariile pentru un număr de patru dosare, dosare care a insistat să fie introduse de Sărbătoarea Crăciunului plus o constatare fapte cu executor judecătoresc. Toate acțiunile au fost introduse la urgență la insistențele acestei doamne. În cadrul unuia din dosare, această doamnă, a intervenit în sala de judecată, a țipat la judecător în ședință publică, a fost dată afară din sală cu jandarmul, iar ulterior, ca și consecință a comportamentului acesteia, a fost respins dosarul. Mai mult, a insistat să intervin, că să-i obțin o soluție favorabilă..... Ulterior în alt dosar, tot cu scandal, a renunțat la a se mai judeca. Toate acestea pentru o ambiție personală a acesteia. Faptul că a pierdut dosarele este din vina exclusivă a acesteia, pentru că pe lângă faptul că a avut un comportament care nu-i poate face cinste, a intervenit și peste avocat crezând că în măsura în care a absolvit o facultate de drept cu ani în urmă, a început să dea lecții avocatului, insistând să intervină la judecător. Onorariul achitat de către aceasta a fost pentru un număr de patru acțiuni, formulate într-un interval f scurt iar ce uită să afirme d-na cu pricina, este că parte din acest onorariu a fost achitat către executorul judecătoresc care, la solicitarea d-nei Adina Banea, s-a deplasat în interesul acesteia. Ar fi trebuit să spună adevărul nu să mintă, cum probabil este obișnuită. | |
|
|
|
17-11-2021 |
 | Av. Titu Eugen Vizitator |
| Andone Cosmin a scris pe 11-07-2021: Nu recomand Av Titu Eugen ! Nu se implica în nimic ! Bani multi = rezultate 0 !! Distribuiti !! Domnule Cosmin Atâta timp cât o instanță penală se pronunță cu privire la vinovăția dvs., sunteți infractor. Mai mult, ați fost condamnat penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală gravă. V-ați susținut nevinovăția doar la nivel declarativ. Nu ați venit niciodată în instanță deși v-am tot solicitat acest lucru, iar dvs. ați invocat diverse minciuni, probabil cum sunteți obișnuit. Chiar judecătorul a acordat termen, special ca dvs. sa veniți în instanță și să fiți audiat și nu ați vrut să veniți. Poate ați uitat, dar ați efectuat un test poligraf în cadrul căruia vă susțineați nevinovăția iar testul a rezultat că mințiți cu nerușinare, respectiv nu spuneți adevărul. Ar trebui totuși să nu mai faceți afirmații gratuite pe care nu le puteți proba, în caz contrar răspundeți pentru cea mai mică formă de vinovăție. | |
|
|
|
17-11-2021 |
 | Miclea Marian Vizitator |
| Av. Titu Eugen a scris pe 17-11-2021: Andone Cosmin a scris pe 11-07-2021: Nu recomand Av Titu Eugen ! Nu se implica în nimic ! Bani multi = rezultate 0 !! Distribuiti !! ...poate ați uitat, dar ați efectuat un test poligraf în cadrul căruia vă susțineați nevinovăția iar testul a rezultat că mințiți cu nerușinare. Testul de poligraf nu demonstreaza absolut nimic, motiv pentru care nici nu este permis ca evidenta in instanta. | |
|
|
|
17-11-2021 |
| Adina Banea a scris pe 18-04-2019: ...Asadar, mare atentie oameni buni! NU recomand av Titu Gh Eugen, si voi puplica toate acestea pe cat mai multe forumuri din bransa, pentru a nu pati si altii acelasi lucru. Recomand o plangere la Baroul care il reprezinta, chiar daca nu ii face nimeni nimic, ca deh, toti manca din aceiasi oala, dar ramane evidenta. | |
|
|
|
03-12-2021 |
 | Florean Vizitator |
| Adina Banea a scris pe 18-04-2019: Buna ziua tuturor, Tin neaparat sa fac cunoscut un fapt, vizavi de un avocat pe civil ce profeseaza la japca” hai sa spunem, profesia de aparator. Pe scurt, am patit un furt calificat prin violare sediu/ folosire cheie adevarata in alt scop decat i a fost data etc etc- prejuduciu imens faptuitorii identificati ( proprietara imobilului abia inchiriat pt desfasurarea activitatii), totul absolut clar si cert. Imi caut avocat, in disperare de situatie, il astfel gasesc pe Titu Gheorghe Eugen. Ii expun le scurt cazul, citeste printre randuri situatia destul de grava in care ma aflam- nu extind, pt a nu plictisi, in fapt, pe scurt- sunt implicate urmtilaje achizitionate prin fonduri UE nerambursabile, ceea ce implica o atentie sporita zic, in modul de tratare al cauzei. In fine, la recomandarea acestui avocat, Titu Gh Eugen, deschid niste actiuni pe civil, ce fireste ca nu ajuta, ba dimpotriva, pune la dispozitia hoatelor, toata documentatia necesara astfel incat acestea sa stie exact ce directie sa apuce. Mai mult decat atat, desi am insistat extrem de mult pe depunerea plangerii pe penal, avand in vedere infractiunile clare si in forma continuata, din ce am aflat ulterior, acesta nu considera necesar, insa depune finally, pt a scapa de stresul telefoanelor mele. Onorariu cerut? Aici este problema, caci onorariul cerut pt redactare actiune docezi, cerere chemare judecata revenducare mobiliara, ordonanta presedentiala, plangere penala- deci redactarea acestora+ reprezentarea la termen in instanta- 300 milioane, oameni buni. Suma platita in avans, inainre de depunere actiuni la judecatorie, nici actiunile sa le ciresc nu mi le a trimis dl avocat pana ce nu i a fost achitat integral. Si jefuita de hoti si cu banii luati de avocat, fireste ca acesra isi trimite stagiara la toate taermenele, exceptand 1 singur. Asta n ar fi fost o problema, caci in cateva situatii, doamna Balanescu a cost oricum mai pregatita decat dl avocat Titu Eugen. Insa lipsa experientei isi spune totusi cuvantul, si toate actiunile solicitate sunt respinse de catre instata. Fondul, actiunea de revendicare, nu l am mai sustinut eu, caci nu si facea sens, cata vreme celelalte 2 care in faot intersau, au fost pierdute. Inca de la primul termen i am solicitat dlui Titu Eugen Gh restituirea onorarului, asta camd am constatat in urma citirii incheierii se sedinta toate erorile produse de catre aparator. Solicitam deci- sa se mentina platite redactarile, si reprezentarea in instanta la un termen, iar restul sa se procedeze la un refund. 300 milioane era imens oricum, acest onorariu nu exista efectiv prntru actiuni de acest gen. A refuzat dl avocat. Ma scoatea aproape datoare tot pe mine, motivand ca si a platit taxele samd Ulterior au mai fost 2 reprezentari, n am scapat de ele si nici de dl avocat ce practica abuziv aceste onorarii si care in urma tuturor celor intamplate, il banuiesc chiar si de savarsirea unei inselaciuni/abuz incredere, fapte sesuzate deja baroului pentru a ma ajuta pe cale scurta, la recuperarea prejudiciului/sanctionarea avicatului ot abuz in profesie, toate acestea fara a mai necesar sa deschid procese noi deschise , de data asta indreptate impotriva avocatului si nu a infractorului, sa mi recuperez prejudiciul. Asadar, mare atentie oameni buni! NU recomand av Titu Gh Eugen, si voi puplica toate acestea pe cat mai multe forumuri din bransa, pentru a nu pati si altii acelasi lucru. Sustin!! Și pe mine a încercat să mă păcălească, am intrat pe pagina Barou București am publicat acolo. S | |
|
|
|
04-12-2021 |
 | Florean Vizitator |
| Titu Eugen Gheorghe cere comision de succes 35%. Comision+TVA!!! (Adică aproape jumătate din banii) | |
|
|
|
04-12-2021 |
 | Florean Vizitator |
| Titu Eugen Gheorghe cere comision de succes 35%. Comision+TVA!!! (Adică aproape jumătate din banii) | |
|
|
|
05-12-2021 |
 | LazarM Vizitator |
| Dar unde v-a găsit pe toți acest avocat? Are un sistem de găsit clienți foarte bun....cum ati ajuns toți la el? Zici ca nu mai e alt avocat în București...trebuie sa aibă el ceva cu care atrage...cu ce? Bine ca ati scăpat de el sunt mii de avocati ...aveti grija data viitoare pe ce semnati. Si eu am pățit cu unii. | |
|
|
|
05-12-2021 |
 | Florean Vizitator |
| Are cont pe fie care Judet,Oraș. Cu adresă, falsă dar victima în necaz nu își dă seama!!! | |
|
|
|
05-12-2021 |
 | Florean Vizitator |
| !!Exemplul!!Cabinet avocatura Hunedoara Tel / fax: 031. 435.16.48 Telefon: 0722.377.042 / 0726.595.021 E-mail: office@avocat-titueugen.ro / avocateugentitu@gmail.com Web: www.avocat-titueugen.ro | |
|
|
|
05-12-2021 |
 | Florean Vizitator |
| !!Exemplul!! Cabinet avocatura Hunedoara Tel / fax: 031. 435.16.48 Telefon: 0722.377.042 / 0726.595.021 E-mail: office@avocat-titueugen.ro / avocateugentitu@gmail.com Web: www.avocat-titueugen.ro Ăsta e sistemul de păcăleală: Cont făcut pe fiecare Județ, Oraș. | |
|
|
|
05-12-2021 |
 | Florean Vizitator |
| Cabinet avocatura Petrosani Tel / fax: 031. 435.16.48 Telefon: 0722.377.042 / 0726.595.021 E-mail: office@avocat-titueugen.ro / avocateugentitu@gmail.com Web: www.avocat-titueugen.ro | |
|
|
|
05-12-2021 |
| Faceti cu totii sesizare la Baroul de avocati unde apartine. Ii ramane in "cazier". Altceva nu stiu ce i-ai putea face. Legea ii cam protejeaza pe sobolanii ca el. Ca sa castigi in instanta, trebuie sa ai dovezi ca l-ai prins cu rata-n gura, ca altfel pierzi. | |
|
|
|
20-06-2022 |
 | Marius Vizitator |
| Adina Banea a scris pe 18-04-2019: Buna ziua tuturor, Tin neaparat sa fac cunoscut un fapt, vizavi de un avocat pe civil ce profeseaza la japca” hai sa spunem, profesia de aparator. Pe scurt, am patit un furt calificat prin violare sediu/ folosire cheie adevarata in alt scop decat i a fost data etc etc- prejuduciu imens faptuitorii identificati ( proprietara imobilului abia inchiriat pt desfasurarea activitatii), totul absolut clar si cert. Imi caut avocat, in disperare de situatie, il astfel gasesc pe Titu Gheorghe Eugen. Ii expun le scurt cazul, citeste printre randuri situatia destul de grava in care ma aflam- nu extind, pt a nu plictisi, in fapt, pe scurt- sunt implicate urmtilaje achizitionate prin fonduri UE nerambursabile, ceea ce implica o atentie sporita zic, in modul de tratare al cauzei. In fine, la recomandarea acestui avocat, Titu Gh Eugen, deschid niste actiuni pe civil, ce fireste ca nu ajuta, ba dimpotriva, pune la dispozitia hoatelor, toata documentatia necesara astfel incat acestea sa stie exact ce directie sa apuce. Mai mult decat atat, desi am insistat extrem de mult pe depunerea plangerii pe penal, avand in vedere infractiunile clare si in forma continuata, din ce am aflat ulterior, acesta nu considera necesar, insa depune finally, pt a scapa de stresul telefoanelor mele. Onorariu cerut? Aici este problema, caci onorariul cerut pt redactare actiune docezi, cerere chemare judecata revenducare mobiliara, ordonanta presedentiala, plangere penala- deci redactarea acestora+ reprezentarea la termen in instanta- 300 milioane, oameni buni. Suma platita in avans, inainre de depunere actiuni la judecatorie, nici actiunile sa le ciresc nu mi le a trimis dl avocat pana ce nu i a fost achitat integral. Si jefuita de hoti si cu banii luati de avocat, fireste ca acesra isi trimite stagiara la toate taermenele, exceptand 1 singur. Asta n ar fi fost o problema, caci in cateva situatii, doamna Balanescu a cost oricum mai pregatita decat dl avocat Titu Eugen. Insa lipsa experientei isi spune totusi cuvantul, si toate actiunile solicitate sunt respinse de catre instata. Fondul, actiunea de revendicare, nu l am mai sustinut eu, caci nu si facea sens, cata vreme celelalte 2 care in faot intersau, au fost pierdute. Inca de la primul termen i am solicitat dlui Titu Eugen Gh restituirea onorarului, asta camd am constatat in urma citirii incheierii se sedinta toate erorile produse de catre aparator. Solicitam deci- sa se mentina platite redactarile, si reprezentarea in instanta la un termen, iar restul sa se procedeze la un refund. 300 milioane era imens oricum, acest onorariu nu exista efectiv prntru actiuni de acest gen. A refuzat dl avocat. Ma scoatea aproape datoare tot pe mine, motivand ca si a platit taxele samd Ulterior au mai fost 2 reprezentari, n am scapat de ele si nici de dl avocat ce practica abuziv aceste onorarii si care in urma tuturor celor intamplate, il banuiesc chiar si de savarsirea unei inselaciuni/abuz incredere, fapte sesuzate deja baroului pentru a ma ajuta pe cale scurta, la recuperarea prejudiciului/sanctionarea avicatului ot abuz in profesie, toate acestea fara a mai necesar sa deschid procese noi deschise , de data asta indreptate impotriva avocatului si nu a infractorului, sa mi recuperez prejudiciul. Asadar, mare atentie oameni buni! NU recomand av Titu Gh Eugen, si voi puplica toate acestea pe cat mai multe forumuri din bransa, pentru a nu pati si altii acelasi lucru. | |
|
|
|
28-10-2023 |
 | Ph86fcp
|
| ne am inteles asupra unei sume pt contestatia unei amenzi si la apel a solicitat alti bani ! (a motivat ca a stat toata dupa amiaza la redactarea apelului meu care inseamna 5 pagini pt care mi cerea alti 750lei ) pe tot parcusul procesului comunicarea s a rezumat la mesaje pe whatsapp, acesta nu raspundea la tel niciodata ! factura am primit o dupa lungi rugaminti si a venit una facuta de mana a carei valori o pun la indoiala . mi a lasat impresia ca e pus pe facut bani nu pe castigat procese. nu mi a fost acceptata nici macar proba video la proces ( asta spune multe despre cat s a implicat ) la o scurta cautare pe google cu numele sau am gasit numeroase cazuri in care se plange lumea de dansul. ARE ANUNTURI PRIN TOATE JUDETELE PRIN TARA cu acelasi nr de tel ... Cand i am spus ca renunt ...doar mi a citit mesajul , nici macar nu a raspuns ...asta spune multe despre implicarea si seriozitatea sa. asta e ...greseala mea ca nu am cautat recomandari inainte sa apelez la acesta ! | |
|
|
|
10-11-2023 |
 | Titu Eugen Vizitator |
| Dar o instanță te declară infractor, cum se cheamă? ...poate ați uitat, dar ați efectuat un test poligraf în cadrul căruia vă susțineați nevinovăția iar testul a rezultat că mințiți cu nerușinare. [/quote]Testul de poligraf nu demonstreaza absolut nimic, motiv pentru care nici nu este permis ca evidenta in instanta. [/quote] | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |