Forum avocaţi > Civil

Se mai poate modifica cererea de chemare in judecata?

10-05-2019
Vizitator
Am primit acum intampinarea formulata de primarie la TMB, sectia contencios administrativ si fiscal. Vad ca in citatie nu scrie ca am dreptul la raspuns la intampinare. Astia la contencios nu merg pe codul civil?
As vrea sa modific actiunea si stiam ca, inainte de primul termen de judecata care e pe 23 mai 2019, se poate modifica.
De ce vreau? Primaria refuza sa isi indeplineasca atributiile legale si sa sanctioneze, as vrea sa oblig primaria sa dea sanctiuni. Acum cererea mea era doar ca nu au raspuns la petitie.
Va rog un sfat.

Multumesc.
Răspunde
 10-05-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua, da puteti:

Art. 204 (cod procedura civila)

Modificarea cererii de chemare în judecată

(1) Reclamantul poate să-şi modifice cererea şi să propună noi dovezi, sub sancţiunea decăderii, numai până la primul termen la care acesta este legal citat. În acest caz, instanţa dispune amânarea pricinii şi comunicarea cererii modificate pârâtului, în vederea formulării întâmpinării, care, sub sancţiunea decăderii, va fi depusă cu cel puţin 10 zile înaintea termenului fixat, urmând a fi cercetată de reclamant la dosarul cauzei.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-05-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți să depuneți modificarea cererii la primul termen de judecată, iar instanța va da părții adverse un termen pentru depunerea întâmpinării șa cererea modificatoare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-05-2019
Vizitator
Multumesc foarte mult. Daca nu doresc sa ma prezint, pot trimite prin posta, nu? Numai sa am grija sa ajunga pana la termenul fixat sau cum sa fac, va rog?
Daca schimb obiectul in Obligatia de a face o sa imi fixeze o alta taxa de timbru? Am platit deja una pentru lipsa raspuns la petitie.
Răspunde
 11-05-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Elena a scris pe 10-05-2019:
Multumesc foarte mult. Daca nu doresc sa ma prezint, pot trimite prin posta, nu? Numai sa am grija sa ajunga pana la termenul fixat sau cum sa fac, va rog?
Daca schimb obiectul in Obligatia de a face o sa imi fixeze o alta taxa de timbru? Am platit deja una pentru lipsa raspuns la petitie.

Puteți să trimiteți cererea și prin poștă, important e să fie la dosar la primul termen de judecată.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.