Forum avocaţi > Civil

Recuperare taxe scolarizare scoala militie

03-03-2014

Buna ziua!
As dori sa ma interesez daca are rost sa actionez in judecata statul pentru a-mi recupera o suma de bani, pe care am platit-o in contul statului in anul 1989-1990 si care constituia contravaloarea, ramasa, in urma scolarizarii mele in cadrul Scolii de subofiteri de militie. Contractul era pe 9 ani din care am lucrat 5 ani in cadrul MI.
In anul 1987 am fost mutat cu serviciul intr-un oras si acolo am cunoscut-o pe actuala mea sotie. Ea a mai fost casatorita dar fostul ei sot a emigrat in Canada. Am fost chemat la comandant si mi s-a adus la cunostinta ca daca voi continua relatia cu sotia mea voi fi dat afara din militie, deoarece asa ceva este interzis, intrucat fostul ei sot este in Canada. Pana la urma am fost obligat de catre conducere, prin amenintari, sa solicit eu trecerea in rezerva pentru a plati inapoi scolarizarea. Aceasta suma fiind de 10.000 lei. Deci normal eu am fost o victima a comunismului. As putea cere restituirea acestei sume, as putea avea castig de cauza?
Va multumesc mult.
Răspunde
 09-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Puteati in termen de 3 ani, acum este mult prea tarziu.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.