Nicujr a scris pe 23-05-2019: Buna ziua. Am un chirias cu care am facut un contract de mana pe 12 luni (23 oct. 2018-23 oct. 2019). A platit chiriile pana pe 23 mai. Spune ca mai sta pana pe 23 iunie dar va folosi avansul. Eu i-am spus ca avansul nu se foloseste in loc de chirie si ca trebuie sa stea pana la sfarsitul contractului. El spune ca nu mai vrea sa stea pana la sfarsitul contractului. Mentionez ca contractul nu e inregistrat la ANAF. Va rog sa-mi dati un sfat ce e mai bine sa fac? Sa-l dau in judecata? Castig procesul? Daca castig procesul si merg la un executor, acesta il poate executa silit daca chiriasul e student si e foarte sarac? Multumesc frumos. Buna ziua, Il notificati fie prin avocat, fie prin executor. Dati termen de 2 zile ca sa paraseasca imobilul. Daca refuza, deschideti actiune in evacuare pe procedura simpla. Se judeca de urgenta. Evidenta ca daca nu are bunuri, nici executorul nu-l poate executa, ca nu are pe ce! |
In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com |
|
|