Forum avocaţi > Civil

Situatia chiriasilor din casele nationalizate

17-11-2012
Vizitator
Buna ziua,sunt chirias intr-o casa nationalizata(de 28-aici m-am nascut iar tatal meu de 34de ani) iar acum fostii propietari au obtinut casa prin ordin judecatoresc irevocabil in in aprilie acest an si in timp de 3-4 luni eu trebuie sa evacuez locuinta.As dori sa stiu daca as putea primi de la stat o alta locuinta asemanatoare sau daca as putea primi despagubiri de la acum actualul propietar in baza art.48 din legea 10/2001-art 9,alin.1 si 5.deoarece am facut investiti necesare,fara de care casa ar fi ajuns o darapanatura iar propietarul spune sa-mi dea statul despagubiri.
Mentionez faptul ca eu am incontinuare un contract cu statul valabil pana in 2014 si ca nu am fost instiintata oficial si doar propietarul mi-a transmis verbal si sa-mi arata hotararea de punere in posesie a imobilului.Eu acum mai platesc in continuare chirie la stat sau ascult "sfatul"propietarului sa nu mai platesc deoarece o achit degeaba.Va multumesc anticipat!

Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_328674/situatia-chiriasilor-caselor-nationalizate.html#ixzz2CTAjf8eN
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Răspunde
 17-11-2012
Vizitator
Buna ziua,sunt chirias intr-o casa nationalizata(de 28-aici m-am nascut iar tatal meu de 34de ani) iar acum fostii propietari au obtinut casa prin ordin judecatoresc irevocabil in in aprilie acest an si in timp de 3-4 luni eu trebuie sa evacuez locuinta.As dori sa stiu daca as putea primi de la stat o alta locuinta asemanatoare sau daca as putea primi despagubiri de la acum actualul propietar in baza art.48 din legea 10/2001-art 9,alin.1 si 5.deoarece am facut investiti necesare,fara de care casa ar fi ajuns o darapanatura iar propietarul spune sa-mi dea statul despagubiri.
Mentionez faptul ca eu am incontinuare un contract cu statul valabil pana in 2014 si ca nu am fost instiintata oficial si doar propietarul mi-a transmis verbal si sa-mi arata hotararea de punere in posesie a imobilului.Eu acum mai platesc in continuare chirie la stat sau ascult "sfatul"propietarului sa nu mai platesc deoarece o achit degeaba.In situatia data careti ca ar fi necesar sa am unavocat pentru un posibil proces de despagubire?Va multumesc anticipat!

Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_328674/situatia-chiriasilor-caselor-nationalizate.html#ixzz2CTAjf8eN
Follow us: Avocatnetro on Facebook [/quote]
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.