Forum avocaţi > Civil

Executare silita-bunuri comune

30-05-2019
Vizitator
Buna ziua. Daca sotul meu are pe numele lui o executare silita dintr-un dosar de pe vremea cand noi nu eram casatoriti(4 ani inainte, nici nu ne cunosteam, deci nu sunt nicicum parte la dosar), executarea respectiva se poate extinde si la bunurile mele(casa, masina), dobandite inainte de casatorie? dar la cele dobandite in timpul casatoriei dar care sunt pe numele meu? Multumesc!
Răspunde
 31-05-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Asupra bunurilor dvs proprii nu poate să fie extinsă executarea. Executarea bunurilor comune poate să aibă loc după ce se cere partajul, cerere care poate să fie făcută de creditor.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-05-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Executarea poate fi extinsa asupra bunurilor comune, dobandite in timpul casatoriei, dar numai asupra cotei detinuta de catre sot, dupa o eventuala iesire din indiviziune.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-05-2019
Vizitator
Multumesc mult pentru raspunsuri si lamuriri. Inteleg ca atata vreme cat suntem casatoriti, nu se pot executa nici macar bunurile comune, dobandite in timpul casatoriei, sau nu am inteles eu bine? Multumesc. Sa aveti o zi frumoasa
Răspunde
 31-05-2019
Vizitator
Daniela a scris pe 31-05-2019:
Multumesc mult pentru raspunsuri si lamuriri. Inteleg ca atata vreme cat suntem casatoriti, nu se pot executa nici macar bunurile comune, dobandite in timpul casatoriei, sau nu am inteles eu bine? Multumesc. Sa aveti o zi frumoasa
. Am uitat sa mentionez(nu stiu cat conteaza), ca in toata perioada asta, sotul meu are poprire pe salariu, deci cotizeaza lunar in vederea acoperirii debitului
Răspunde
 31-05-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
. Am uitat sa mentionez(nu stiu cat conteaza), ca in toata perioada asta, sotul meu are poprire pe salariu, deci cotizeaza lunar in vederea acoperirii debitului

Cu atât mai mult, nu cred că creditorul va iniția alte forme de executare silită.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-06-2019

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Executarea paote fi cerută urmând ca dvs sa o contestati prin intermediul contestației la executare, făcând dovada fie ca sunt bunuri proprii fie comune (si in acest caz tb solicitat partajul de către creditor)

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.