Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Obligataire de a depune declaratie la Politie in urma Primarie unei citatii

31-05-2019
Vizitator
Am sesizat Politia ca in urma acoperirii spatiului intre scara C si B a unui bloc cu 10 étaje , cu birne de metal si plasa de sirma , au ramas captivi 8 porumbei.
Am primit o citatie de la 2 politisti care mi -au cerut sa ma prezint la Politie sa dau o declaratie.
Nu au fost interesati sa vada daca intr-adevar sint porumbei captivi in spatiul dintre cele 2 scari de bloc , II intereseaza declaratia mea.
Ce sa declar?
Nu am timp de pierdut pe coridoarele Politiei , doar pentru ça nu am fost indiferenta cu ce se intimpla cu pasarile cerului.
Intrebarea mea este:
Ma obliga legea sa ma prezint la Politie sa dau declaratie ? Pentru ça nu am ce déclara...poate sa scriu - nu declar nimic.
Pot trimite declaratia ça nu declar nimic ,online? Politistii mai-au spus ça nu se poate online ci doar sa ma prezint personal
Va rog, un raspuns...
Răspunde
 31-05-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca ati fost citata, aveti obligatia sa va prezentati, in caz contrar, din punct de vedere legal, riscati o amenda sau puteti fi adusa cu mandat. Referitor la declaratia pe care urmeaza sa o dati, va trebui sa relatati tot ce cunoasteti cu privire la sesizarea facuta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.