Forum avocaţi > Civil

Greseala intr-o tranzactie consfintita

03-06-2019
Vizitator
Buna ziua.
Avem urmatoarea situatie:
Un vecin care are casa pe hotar ne-a dat in judecata pentru ca nu il lasam sa intre, in conditiile dorite de el , sa isi renoveze casa.

Procesul s-a finalizat cu o tranzactie intocmita de avocatul lui, cu care noi am fost de acord.
Problema este ca in aceasta tranzactie, avocatul vecinului a gresit unitatea de masura si in loc sa scrie ca doreste sa sape 0.X m/ 0.Xm pt fundatie si sa extinda zidul casei cu 0.15 m a folosit unitatea de masura cm.

Intrebarea este: ce poate face vecinul in conditiile astea? E clar ca va continua sa ne sicaneze cu orice ocazie se iveste si as dori sa stiu, daca ii spun ca nu are dreptul sa sape mai mult de cat e stipulat in tranzactia cu care a fost de acord, ce mai poate face el.

Mentionez ca omul acesta ne-a creat nenumarate probleme inclusiv a pus in pericol viata copilului meu (aruncand cu otrava in curtea noastra).

Va multumesc frumos!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.