Dragi Avocați, Am dori să vă solicităm ajutorul, cu privire la website-ul nostru, care va fi lansat in câteva săptămâni, în România. Website-ul nostru va fi o platformă, unde, avocații Români pot aplica pentru diferite procese, postate de către clienți. Clienții pot completa un formular on-line, referitor la cazul lor, pe care îl pot trimite total anonim și gratuit. Avocații înregistrați pe site, pot aplica pentru aceste procese cu un mesaj, și optional, prin intermediul unei citații. Clienții pot compara ofertele tuturor avocaților, care au aplicat pentru aceștia și pot stabili o întâlnire. Postarea proceselor cât și aplicarea pentru acestea este gratuită, și nu cerem nici un comision de la avocați, din aceasta cauza nu procesăm nici plățile, între avocați si clienți. Cu toate acestea, va exista o taxă lunară pentru avocați, ca aceștia să poată folosi serviciile website-ului. Site-ul va fi promovat foarte mult pe Google, dar ne vom abține de la utilizarea publicității grafice. Ne-am uitat în reglementările legale ale publicității, dar am găsit rezultate ambivalente. Se pare că putem folosi rezultatele căutărilor din publicitate pentru website-ul nostru in Google, dacă acesta apare în căutările ce fac referire la avocați(ex.: “avocat București”). Totodată, nu este insă clar dacă avocații înregistrați, pot aplica la aceste cazuri, chiar dacă nu sunt invitați. Ca o măsură de siguranță, ideea noastră de a implementa un alt pas in plus, in procedura de postare a cazurilor, unde clienții trebuie să “invite” avocații înregistrați pe website, să aplice pentru procesele lor. Se pare ca asta va înlătura orice posibilă încălcare a Codului de Etică al Avocaților. Care este părerea voastră? Am fost destul de clari in privința pașilor pe care îi vom face, sau trebuie să mai luăm măsuri complementare? Ai dori să te înregistrezi pe un asemenea website? Mulțumim în avans pentru răaspunsuri și apreciem orice răspuns. |
|