Forum avocaţi > Civil

Haos,tulburare vecini

16-07-2019
Vizitator
Buna ziua!Ma numesc Alina.Doresc si eu o indrumare in urmatorul caz.Locuiesc intr-un bloc care este foarte aproape de o scoala,mai exact de curtea scolii si geamurile mele de la apartament sunt aproximativ doi metri.Dupa orele de curs,in curtea scolii se aduna multe persoane.Acestia nu sunt de cele mai multe ori elevi din cadrul acestei scoli.Toata ziua,pana noaptea tarziu,stau aici,sufla in pungi cu prelandez,si joaca fotbal avand un comportament si un limbaj neadecvat(injura).In cel mai fericit caz,ma trezesc cu cate o minge in geam,fetita mea de trei ani se sperie,plange,o linistesc cu greu iar daca ies pe geam si ii rog sa plece nu te baga in seama si vorbesc urat.Am avut si caz in care mi-au spart geamul de la camera,fetita mea se juca in camera iar geamul a cazut in interiorul camerei,foarte aproape de fetita.Mereu trebuie sa ma feresc sa stam noi,membrii familiei aproape de geam,in casa mea am ajuns sa nu imi las copilul sa se joaca cum vrea din aceasta cauza,spunandu-i mereu ,,stau aici,joaca-te aici,nu merge la geam,etc".Sotul a fost la directoarea scolii dar in zadar,spune ca nu are ce sa faca.Intrebarea mea este:exista vreo rezolvare in acesta situatie?Putem cere cumva conducerii scolii sa puna paznic?Mentionez ca poarta scolii e inchisa,dar sar gardul si deja au facut o gaura in gard pt cei care nu pot sari.
Răspunde
 26-07-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Puteti face sesizari la 112 cand se mai intampla astfel de situatii.
Apoi, reveniti IN SCRIS cu sesizare catre conducerea scolii (adresa pe care sa obtineti nr. de inregistrare). Sa mentionati faptul ca revenirea se datoreaza faptului ca reclamatia dvs. verbala nu a fost luata in seama.
Solicitati-le si celorlalti vecini sa semneze (ori asociatiei de proprietari).ptr a da mai multa greutate sesizarii.
Depuneti reclamatia in copie si la Inspectoratul scolar judetean, in care sa aratati ca directorul scolii stie ca bunurile scolii (gardul) sunt distruse si le pune permanent in pericol, dar nu a dispus masurile necesare, contribuind prin indolenta sa si la prejudicierea dvs. materiala (geamul) Ar fi fost bine daca atunci ati fi sesizat politia, ptr ca chiar daca un intrus v-a spart geamul, de vina e si conducerea scolii ptr ca nu a luat masurile necesare ptr a evita intrarea in complexul scolar.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.