Forum avocaţi > Civil

Reclamatii nefondate

06-03-2014
Vizitator
Buna ziua,
As dori daca ati putea sa imi spuneti, din punct de vedere legal, ce as putea sa ii fac unei vecine care mi-a facut reclamatii nefondate la Inspectoratul de Stat in Constructii si Urbanism, ea sesizand si reclamand ca de doi ani realizez lucrari de renovare la apartament.Lucrarile de renovare mentionez ca le-am realizat acum doi ani, atuci cand am achizitionat apartamentul.Reclamatia doamnei a venit ca o reactie la reclamatiile mele pe care le-am facut la SC. SALUBRIS SA cu scopul de a veni si de a ridica exemplarele canine ce habitau in raza blocului in care locuim.Printre aceste exemplare canine aflandu-se un caine pe care acesta persoana impreuna cu alti locatari il hraneau si adaposteau la un metru de intrarea in casa scarii. De multe ori am fost nevoita sa pasesc peste acest caine ca sa am acces la intrarea in bloc, insarcinata fiind.Angajatii de la SC Salubris SA au venit de doua ori si au ridicat exemplarele canine gasite, mai putin cainele favorit al locatarilor.Vazand ca problema mea nu isi gaseste rezolvare de la organele competente in acest sens am fost nevoita sa apelez la serviciile Politiei Locale, unde am facut o reclamatie cu privire la exemplarul canin hranit si adapostit de catre vecinii mei in preajma intrarii in bloc.Exemplarul canin nu a fost luat in grija prin asociatia de locatari.In urma somatiei domnilor politisti vecina mea a luat exemplarul canin si l-a dus undeva la tara.Cu o seara inainte, pe la ora 22.00 vecina mea s-a hotarat sa-i faca o petrecere de despartire cainelui cu manele si chiuituri, anuntandu-mi debutul delirului muzical prin batai repetate in teava.Avand in vedere ora tarzie si bebelusul meu trezit din somn am fost nevoita sa chem Politia pentru a opri petrecerea.In urma acestor fapte am inceput sa primesc vizita inspectorilor de la ISC si Urbanism si bonus amenintari cu tot felul de lucruri cu ce imi va face ea mie,batai la ore matinale si nocturne in teava.Ultima amenintare a fost ca imi va face reclamatie la comun cu vecinii ca eu fac galagie cand merg prin casa si o deranjez.As putea sa o actionez in judecata din punct de vedere legal pentru faptele mentionate mai sus?Daca da, de ce dovezi as avea nevoie ca sa am sorti de izbanda?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspunde
 07-03-2014
Vizitator
Bineanteles ca puteti sa ii faceti plangere penala pentru calomnie ,tulburare in posesie ,amenintari ,la Parchet .ca probe puteti sa o inregistrati audio si video si puteti chema si martori ...Succes..
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.