Buna ziua , Va rog , daca se poate sa cititi si sa mi dati un raspuns pentru colegul meu , este intr o situatie mai grea : Am castigat definitiv marirea salariului cu indicii IPC si institutua a refuzat sa aplice aceasta hotarare definitiva . Am executat silit institutia , executorul judecaoresc - expertul a calculat o suma de lei mai mare decat mi se cuvenea , si judecatorul a admis contestatia institutiei si a intors executarea silita prin restabilirea situatiei anterioare . Ca urmare executorul a restituit la institutie suma care mi se cuvenea mie iar eu am fost obligat sa restitui la intitutie onorariul - cheltuieli executor judecatoresc . Imediat , avocatul m a sfatuit si am si facut o a doua executare silita , iar executorul - ( acelasi ) , a realizat pt mine acelasi calcul ( a depus acelasi calcul - suma ) prin care a rezultat exact aceeasi suma mai mare decat mi se cuvenea conform dispozitivului definitiv , si , in plus executorul si - a luat de la institutie un nou onorariu - cheltuieli de executare - onorariu avocat ... mult mai mare decat in prima executare . Eu , am restituit si diferenta care nu mi se cuvenea ( calculata de avocat ) chiar daca a fost executata de executor si taxa judiciara si , in faza de fond in care sunt in prezent , judecatorul a admis contestatia intitutiei si ma obliga sa platesc si o parte din onorariul - cheltuieli de executare - onorariu avocat .... Va rog , sa mi spuneti cum pot sa mi recuperez suma de bani data ca onorariu executorului judecatoresc din prima executare silita , sau a doua executare ...ce pot face ? Va multumesc mult anticipat . Multumesc D -na avocat , va multumesc mult pt raspunsul promt , la intrebarea anterioara . |
|