Buna ziua , Observatie : executorii judecatoresti din cele doua executari sunt diferiti - doar calculul este identic si onorariile crescute . Am castigat definitiv marirea salariului cu indicii IPC si institutua a refuzat sa aplice aceasta hotarare definitiva . Am executat silit institutia , executorul judecaoresc - expertul a calculat o suma de lei mai mare decat mi se cuvenea , si judecatorul a admis contestatia institutiei si a intors executarea silita prin restabilirea situatiei anterioare . Ca urmare executorul a restituit la institutie suma care mi se cuvenea mie iar eu am fost obligat sa restitui la intitutie onorariul - cheltuieli executor judecatoresc . Imediat , avocatul m a sfatuit si am si facut o a doua executare silita , iar executorul - ( acelasi ) , a realizat pt mine acelasi calcul ( a facut acelasi calcul - suma identica cu cea din prima executare ) prin care a rezultat exact aceeasi suma mai mare decat mi se cuvenea conform dispozitivului definitiv si , in plus executorul si - a luat de la institutie un nou onorariu - cheltuieli de executare - onorariu avocat ... mult mai mare decat in prima executare . Eu , am restituit si diferenta care nu mi se cuvenea dintre cele doua executari - calculata de avocat chiar daca a fost executata de executor ( in mod eronat si la a doua executare ) si taxa judiciara. In faza de fond in care sunt in prezent , judecatorul a admis contestatia intitutiei si ma obliga sa platesc si o parte din onorariul - cheltuieli de executare - onorariu avocat ....( corespunzatoare muncii calcularii sumei care nu mi se cuvenea - lucru dedus de mine ) Va rog , sa mi spuneti cum pot sa mi recuperez suma de bani returnata intitutiei ce reprezinta onorariul executorului judecatoresc din prima executare silita , sau a doua executare ,ce pot face ? Eu ma pot considera parte vatamata in raport cu executorul judecatoresc care in prima executare n a interpretat corect dispozitivul hotararii definitive si prin intoarcerea executarii silite si realizarea celei de a doua executari silite identica cu prima - tot prin interpretarea gresita a dispozitivului , atata timp cat acest fapt a dus la obtinerea de catre executor de onorarii foarte mari din ambele executari si la obligarea mea de a restitui onorariul din prima executare si o parte din onorariul din cea de a doua executare silita ? Efectiv , dreptul meu castigat definitiv a fost injumatatit de costurile onorariilor expertului judecatoresc . Ce articole incalca expertul judecatoresc .... , dreptul meu castigat definitiv este injumatatit de onorariile executorului judecatoresc . Va multumesc mult anticipat si ...sper la un raspuns / o solutie de la dvs Multumesc , si imi cer scuze pt deranj . |
|