Forum avocaţi > Civil

Observatie importanta adaugata la intrebarea anterioara

22-07-2019
Vizitator
Buna ziua ,
Observatie : executorii judecatoresti din cele doua executari sunt diferiti - doar calculul este identic si onorariile crescute .

Am castigat definitiv marirea salariului cu indicii IPC si institutua a refuzat sa aplice aceasta hotarare definitiva .
Am executat silit institutia , executorul judecaoresc - expertul a calculat o suma de lei mai mare decat mi se cuvenea  , si judecatorul a admis contestatia institutiei si a intors executarea silita prin restabilirea situatiei anterioare .
Ca urmare executorul a restituit  la institutie suma care mi se cuvenea mie  iar eu  am fost obligat sa restitui la intitutie  onorariul - cheltuieli executor judecatoresc .
Imediat , avocatul m a sfatuit si am si facut o a doua executare silita , iar executorul - ( acelasi ) , a realizat  pt mine acelasi calcul  ( a facut acelasi calcul - suma identica cu cea din prima executare ) prin care a rezultat exact aceeasi suma mai mare decat mi se cuvenea conform dispozitivului definitiv si , in plus executorul si - a luat de la institutie un nou onorariu - cheltuieli de executare - onorariu avocat ... mult mai mare decat in prima executare .
Eu , am restituit si diferenta care nu mi se cuvenea dintre cele doua executari - calculata de avocat chiar daca a fost executata  de executor ( in mod eronat si la a doua executare ) si taxa judiciara.  In faza de fond in care sunt  in prezent , judecatorul a admis contestatia intitutiei si ma obliga sa platesc si o parte din onorariul - cheltuieli de executare - onorariu avocat ....( corespunzatoare muncii calcularii sumei care nu mi se cuvenea  - lucru dedus de mine ) 
Va rog , sa mi spuneti cum pot sa mi recuperez  suma de bani returnata intitutiei ce reprezinta onorariul  executorului judecatoresc din prima executare silita , sau a doua executare ,ce pot face ?  Eu ma pot considera parte vatamata in raport cu executorul judecatoresc care in prima executare n a interpretat corect dispozitivul hotararii definitive si prin intoarcerea executarii silite si realizarea celei de a doua executari silite identica cu prima - tot prin interpretarea gresita a dispozitivului , atata timp cat acest fapt  a dus la obtinerea  de catre executor de onorarii  foarte mari din ambele executari  si la obligarea mea de a restitui onorariul din prima executare si o parte din onorariul din cea de a doua executare silita ?  Efectiv , dreptul meu castigat  definitiv a fost injumatatit de costurile onorariilor expertului judecatoresc .
Ce articole incalca expertul judecatoresc .... , dreptul meu castigat definitiv este injumatatit de onorariile executorului judecatoresc .
Va multumesc mult anticipat  si ...sper  la un raspuns / o solutie de la dvs 
Multumesc , si imi cer scuze pt deranj .
Răspunde
 26-07-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Doamna, pierdeti timp pretios. In functie de zona in care locuiti, angajati-va un avocat care sa vada toate hartiile la care faceti referire. Nu mai incercati sa va descurcati singura, ca asa ati ajuns in aceasta situatie.Inca se mai poate face ceva, dar nu rezolvati nimic scriind pe site-uri.
O zi buna

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-07-2019
Vizitator
D na avocat ,
Din cauza avocatului am ajuns in situatia asta : n a studiat dosarul , judecatorul la fel n a citit dosarul , a stabilit ce a vrut el si procurorul ( avocatul contestatoarei ) si asta e justitia in Romania .
Avocatii sunt prost pregatiti si procurorii ( avocatii contestatarilor ) , executorii si judecatorii sunt mana in mana.
Niciunul dintre dvs nu raspunde pt pierderi , doar clientul .
Sunt dezamagit de atitudinea dvs : dati sfaturi ca sa va angajez ! Doar banii conteaza pf dvs .
Am cerut doar un sfat in problema scrisa nu un angajament .
Poate n ar fi rau sa nu mai interveniti pe acest site : cei care scriu aici au nevoie de sfaturi nu de angajamente platite . Lasati ne sa hotaram singuri cum sa abordam problema .

Multumesc
Răspunde
 27-07-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Buna dimineata. Am inteles, aveti o problema juridica si sunteti suparata pentru ca nu ati primit pe site rezolvarea spetei dvs. V-ati intrebat insa de ce din 22 iulie nu ati primit niciun alt raspuns? Pentru ca dvs. nu ati solicitat raspuns la o problema de principiu, ci rezolvarea unei spete juridice complexe (ce implica o hotarare de fond si doua executari silite, dublate de tot atatea contestatii la executare). Si nu poti, ca avocat, sa oferi solutii legale (pentru ca dvs. ati solicitat o solutie) fara sa studiezi astfel de spete (adica, sa ai acces la documentele invocate); un raspuns ar indica lipsa de profesionalism. De aceea v-am sugerat sa angajati UN avocat (din zona dvs., nu pe mine, mai ales ca nu am de unde sa stiu in ce judet locuiti). Si nu inteleg de unde ati tras concluzia ca eu as fi motivata doar de bani ori ca v-as fi solicitat sa incheiati cu mine personal un angajament. Si, totodata, nu vad cum primul meu mesaj va impiedica sa decideti cum sa abordati problema in continuare. Multumesc. Toate cele bune.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-07-2019
Vizitator
Dna avocat ,
Imi cer scuze dar sunteti aroganta si , va rog , daca nu puteti sa dati sfaturi juridice utile si doar doriti sa va certati cu cineva gasiti pe altcineva .
Va multumesc pt nimic si va rog sa incetati .
Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.