Buna ziua. Ma adresez dvs intr-o problema care, aparent, nu are rezolvare. Speram totusi in solutionare pe cale amiabila. Mama mea, Dache Maricica, a construit in 2005 in satul 2 Mai, jud Constanta, o casa la marginea satului (intravilan). De atunci nu se poate racorda la curent, deoarece strada nu este electrificata. In urma repetatelor audiente la primar sau la compania de furnizare a energiei electrice, ni s-au comunicat diverse solutii: de la spaga pana la amanare, pe motiv ca deocamdata nu exista un proiect de electrificare a strazii. Singura solutie ar fi cele 40 de mii de lei, care ar trebui platite de catre mama mea, pensionara, pentru a se electrifica strada. Din 2005, diversi vecini ne-au \"dat\" curent, bineinteles, cu contor propriu, insa, din cauza suprasolicitarii retelei, au trebuit sa renunte. Deocamdata functionam cu curent de la o vecina, care se poate razgandi oricand, din nefericire. Si ne intrebam, cum se poate in 2019 sa nu avem curent electric pe o strada unde se construieste? Mentionam ca ceilalti venici, in rand cu noi, au reusit sa se racordeze in spatele curtilor lor insa in cazul nostru trecerea ar fi peste cateva proprietati, pana la strada. Am cautat diverse solutii, insa se pare ca am ajuns la capatul puterilor. Nici 40 de mii de lei nu avem (mama mea are 700 lei pensie). Intrebarea mea este legata de actionarea in instanta: putem avea oare castig de cauza daca dam in judecata compania de furnizare a energiei electrice/Primaria? Avem avizul de la compania de curent pentru construirea casei si solicitari catre . Cum se poate sa nu avem curent in acea casa? Va multumesc foarte mult anticipat. Cu stima, Anca Truta |
|