Forum avocaţi > Civil

Imposibilitate racordare curent

22-07-2019
Vizitator
Buna ziua. Ma adresez dvs intr-o problema care, aparent, nu are rezolvare. Speram totusi in solutionare pe cale amiabila.

Mama mea, Dache Maricica, a construit in 2005 in satul 2 Mai, jud Constanta, o casa la marginea satului (intravilan). De atunci nu se poate racorda la curent, deoarece strada nu este electrificata. In urma repetatelor audiente la primar sau la compania de furnizare a energiei electrice, ni s-au comunicat diverse solutii: de la spaga pana la amanare, pe motiv ca deocamdata nu exista un proiect de electrificare a strazii. Singura solutie ar fi cele 40 de mii de lei, care ar trebui platite de catre mama mea, pensionara, pentru a se electrifica strada.

Din 2005, diversi vecini ne-au \"dat\" curent, bineinteles, cu contor propriu, insa, din cauza suprasolicitarii retelei, au trebuit sa renunte. Deocamdata functionam cu curent de la o vecina, care se poate razgandi oricand, din nefericire. Si ne intrebam, cum se poate in 2019 sa nu avem curent electric pe o strada unde se construieste? Mentionam ca ceilalti venici, in rand cu noi, au reusit sa se racordeze in spatele curtilor lor insa in cazul nostru trecerea ar fi peste cateva proprietati, pana la strada. Am cautat diverse solutii, insa se pare ca am ajuns la capatul puterilor. Nici 40 de mii de lei nu avem (mama mea are 700 lei pensie).

Intrebarea mea este legata de actionarea in instanta: putem avea oare castig de cauza daca dam in judecata compania de furnizare a energiei electrice/Primaria? Avem avizul de la compania de curent pentru construirea casei si solicitari catre . Cum se poate sa nu avem curent in acea casa?

Va multumesc foarte mult anticipat.

Cu stima,

Anca Truta
Răspunde
 23-07-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Si eu cred ca in cazul dvs. ultima solutie este o actiune in instanta pe obligatia de a face.
Ar fi indicat sa contactati un avocat care sa se uite pe toate actele ce le aveti si impreuna cu care sa demarati procedurile specifice.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.